Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
beste chiliolie

Vers van de pers: beste chiliolie, start Horecava en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

De beste chiliolie

Leuk nieuws! Nicole, één van de dames uit de Beste Kookclub van Nederland van 2023, heeft wederom een prijs veroverd. Destijds met het winnende recept voor platbrood met tempeh, cornribs en zoete kersen. En nu, tijdens de uitreiking van de European Hot Sauce Awards, won ze de prijs voor de beste chiliolie.

En dat Nicole succesvol is met haar bedrijf Trouble&Spice bewees ze ook vorig jaar, toen ze met haar sambal de prijs voor beste sambal won op het Dutch Chili Fest. Ben je nieuwsgierig geworden naar haar producten? Je kunt ze online bestellen via de webshop van Trouble&Spice.

beste chiliolie

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kookliefhebbers opgelet: beste kookclub van Nederland verkiezing

Zoals gezegd won Nicole vorig jaar het haar kookclub de Beste Kookclub van Nederland verkiezing. Leuk nieuws voor als jij in haar voetsporten wilt treden: op 10 maart 2024 organiseren we namelijk opnieuw een kookwedstrijd. En je kunt je nu aanmelden.

Dus trommel je kookvrienden op en schrijf je uiterlijk 26 februari 2024 in voor de Beste Kookclub van Nederland-verkiezing via foodiesmagazine.nl/kookclub.

kookblub

Gym gin

Heb jij goede voornemens voor 2024? Misschien wil je meer sporten of dat glaasje alcohol wat vaker laten staan. Opgelet als jij béide op je lijstje hebt genoteerd. Op 19 en 20 januari kun je namelijk meedoen aan een Gym & Gin-sessie met Damrak Virgin en fitness-studio Trib3 in Amsterdam

Op deze dagen kun je na je gymsessie van een lekker (alcoholvrij) borreltje genieten bij Tribe3. Damrak Gin is een ambachtelijke, Amsterdamse distilleerderij, die naast hum premium gin ook heerlijke virgin gin maakt en deze bij de sportschool serveert. Aanmelden voor de (gratis) lessen kan vanaf twee weken van tevoren via Trib3 Rozengracht.

gym & gin

Horecava van start

Vanaf vandaag t/m 11 januari staat de RAI in Amsterdam volledig in het teken van de grootste horecabeurs van Nederland: de Horecava. Bedrijven presenteren hun nieuwste assortiment, er zijn innovatieve producten te ontdekken en er vinden allerlei kookwedstrijden plaats.

Jaarlijks wordt de beurs door zo’n 60.000 professionals van ruim 30.000 geïnteresseerde bedrijven bezocht. Wil je ook een bezoekje brengen aan de beurs? Boek dan nu je tickets via horecava.nl/tickets.

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!