
Snelle gerechten
Lees verder na de advertentie
Krijg je last-minute eters? Geen paniek! Speciaal voor dat soort momenten hebben wij een driegangenmenu samengesteld vol met snelle gerechten. Dus ren snel naar de winkel om de boodschappen te halen en ga direct aan de slag. Neem de proef maar op de som. Wij garanderen dat je deze snelle gerechten binnen no-time op tafel hebt staan!
Iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Voorgerecht
Het voorgerecht ziet er misschien wel hartstikke fancy uit, het is erg eenvoudig om te maken. Deze hartige tompouce heb je al binnen een kwartier op tafel staan. Geen roze glazuur, geen vanillepudding, geen HEMA, maar dunne crackertjes, een crème van blauwe kaas en zoete vijgen. Een superlekkere combinatie en heel makkelijk om te maken. Is blauwe kaas niet jouw favoriet? Met geitenkaas of een andere zachte kaas lukt het ook.
> naar het recept: hartige tompouce met blauwe-kaascrème
Hoofdgerecht
Deze mosselen met weizenbier en bacon laten je optimaal genieten van één van de beste seizoenen van het jaar: het mosselseizoen. Knapperige spekjes en fris bier, wat een fijne combinatie. En ook nog eens super snel. Binnen twintig minuten heb je de pan op tafel staan.
> naar het recept: mosselen met weizenbier en bacon
Nagerecht
De afsluiter van het snelle gerechten menu is een Eton Mess. Deze Britse klassieker is hét dessert voor als je weinig tijd hebt. Je neemt vers fruit, room en meringue en klaar is kees. Wil je helemaal supersnel zijn? Gebruik eventueel kant-en-klare meringueschuimpjes.
> naar het recept: Eton Mess
Lees ook: 9x pasta’s die binnen een half uur op tafel staan
Onze tips

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.






