
Earth’s Own Cuisine
Lees verder na de advertentie
“Earth’s Own Cuisine” is hét kookboek van The Farm Kitchen. Je vindt meer dan 76 groenterecepten voor thuis in het boek. Natuurlijk kook je met de seizoenen mee én vind je er tips om thuis minder voedsel te verspillen, precies wat The Farm Kitchen belangrijk vindt. Los daarvan zijn de recepten ook nog eens stuk voor stuk ontzettend smaakvol.

Duik in de wereld van The Farm Kitchen
Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
De smaakvolle wereld van The Farm Kitchen delen Annemiek van Leeuwen, Ellen Schut en Jonathan Karpathios maar al te graag. Ze nemen je mee op reis door de verschillende seizoen aan de hand van de heerlijke en maakbare recepten. De gemene deler? Ze omarmen en benutten de overvloed van Moeder Aarde, want er is zoveel plantaardig eten te vinden.
Van een knapperige zomerse salade tot een hartverwarmende winterse stoverij, dit boek biedt inspirerende gerechten die de kracht en diversiteit van groenten laten stralen. Laat je verleiden door gerechten die zijn gemaakt met verse, lokale ingrediënten, en ontdek hoe je seizoensproducten optimaal kunt benutten.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tips en trucs
Het kookboek “Earth’s Own Cuisine” gaat verder dan alleen koken; zo vind je ook tips en trucs om producten langer te bewaren en restjes op een creatieve manier te verwerken. Daardoor bespaar je zowel tijd als geld en verklein je ook nog eens tegelijkertijd je ecologische voetafdruk.
Met dit boek ben je in staat om je eetgewoonten te veranderen, en daarmee draag je bij aan een groenere planeet. Ook nog eens op een hele smakelijk manier, dat is toch win-win?!
Onze favoriete recepten uit Earth’s Own Cuisine
Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we natuurlijk helemaal! Wij delen onze drie favoriete recepten uit “Earth’s Own Cuisine”, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
1. Geroosterde koningsoesterzwam
Met deze drie favoriete recepten kun je gemakkelijk een heerlijk menu samenstellen. Zo starten we maar al te graag met deze heerlijke koningsoesterzwammen die door onder anderen de sojasaus veranderen in een smaakvol gerecht.
> naar het recept: geroosterde koningsoesterzwam
2. Vlaamse stoverij van witte kool
Dat stoofgerechten altijd vlees moeten bevatten is een fabeltje, dat bewijst dit recept voor een stoof met witte kool wel. Serveer er dikke frieten en (plantaardige) mayo bij en je hoofdgerecht is compleet!
> naar het recept: Vlaamse stoverij van witte kool
3. Chocolademousse
We sluiten af met ons favoriete toetje uit het kookboek “Earth’s Own Cuisine”, een chocolademousse die verslavend lekker is. Door het gebruik van silken tofu krijgt de mousse een geweldige structuur, waardoor je haast niet meer kunt stoppen met eten.
> naar het recept: chocolademousse
Lees ook:
Onze tips

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Zó haal je alles uit je citrusvruchten: ontdek deze lekkere recepten

Jamie Oliver komt met nieuw boek vol gezonde gerechten (en jij scoort ‘m nu met korting)

Brazilië op haar best: de lekkerste recepten vind je in dit kookboek

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.






