
Heb je ' al gezien? Dat heerlijke pistache-sinaasappel-vlechtbrood van onze paascover? Hij ziet er misschien ingewikkeld (pun intended) uit maar kijk even naar deze video. Zo vlecht jij ook zo'n heerlijke challah in elkaar.
Heb je foodies Pasen nog niet in huis? Vanaf nu ligt hij bij jouw supermarkt in de schappen. Wil je liever niet de deur uit? Bestel dit heerlijke nummer vol smakelijke inspiratie dan via onze webshop. Je betaalt nu geen verzendkosten, dus bemachtig jouw foodies snel!
Lees verder na de advertentie
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Dit bericht bekijken op Instagram
Een bericht gedeeld door foodies (@foodiesmagazine) op

Onze tips

Zo kun je het beste salades bewaren & meenemen

Deze 10 producten moet je nooit in de koelkast bewaren

Iedereen maakt deze fout bij het bewaren van eten in de koelkast

Welk vlees voor stoofvlees? Zó kies je altijd de juiste soort

Zuurdesemstarter maken: tips en recept van de chef

Kaasfondue is gaan schiften: zo kan je het redden

Zo kan je het beste aardappelpuree opwarmen en bewaren

Zo maak je de lekkerste rode kool: koken en bereiden

9x de lekkerste sauzen voor bij biefstuk

Koken zonder alcohol: zo vervang je drank in klassieke gerechten

Banketstaaf: wat is het en hoe maak je het zelf?

Weet jij waar pepernoten vandaan komen? Zo zit het!

Dit is het verschil tussen speculoos en speculaas

Voor eens en altijd: het verschil tussen pepernoten en kruidnoten

Varkenshaas bakken: met deze tips kan het niet mislukken

Jackfruit is dé vleesvervanger voor stoofgerechten (en zo gebruik je ‘m)

Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.




