
Wil je elke week heerlijke recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
1. Pizza cacio e pepe
De pasta cacio e pepe ken je vast wel, maar deze keer maken we er geen pastasaus van. Proef deze heerlijke pizza en laat je overtuigen.
Kerst Tip

Geen cadeaustress met onze topcadeaus voor topprijzen
Op tijd besteld = voor kerst geleverd
> naar het recept: pizza cacio e pepe
2. Open lasagne met cantharellen en ricotta
Deze lasagne heeft geen geheimen voor je. Weer eens iets anders dan de klassieke variant!
> naar het recept: open lasagne met cantharellen en ricotta
3. Gevulde paddenstoelen met ricotta en basilicumolie
Of je ze nou serveert bij de borrel of ze als hoofdgerecht op tafel zet, deze gevulde paddenstoelen zijn waanzinnig lekker. Je kunt bijvoorbeeld portobello’s gebruiken om te vullen. Wil je meer weten over portobello’s? Lees dan onze ingrediëntenguide ‘Wat is portobello en wat kun je ermee?’
> naar het recept: gevulde paddenstoelen met ricotta en basilicumolie
4. Zachte aspergefrittata
Het aspergeseizoen benutten we volop. Deze frittata is en blijft dan ook een echte redactiefavoriet. Als je een van onze recepten met ricotta gaat maken, laat het dan deze zijn!
> naar het recept: zachte aspergefrittata
5. Spinaziegnocchi
Spinazie en ricotta: het is een gouden combinatie. Met dit gerecht waan je jezelf even in Italië.
> naar het recept: spinaziegnocchi
Lees ook: Wat is ricotta en wat kun je ermee?
Onze tips

Deze recepten zorgen voor een onvergetelijke start van je kerstdiner

Dit is hoe jij stressvrij je boodschappen doet tijdens de feestdagen (en budgetproof)

Vergeet de standaard toetjes: deze kerstdesserts maak je met matcha

Deze recepten met pistache zijn perfect voor de feestdagen!

Brood als ontbijt saai? Niet met deze verrassende combinaties

Borrelplank maken van A tot Z: recepten, tips en ideeën

Shared dining op z’n Aziatisch: snel, makkelijk en lekker

Recepten voor tiramisu: 14x de lekkerste variaties

Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.







