Wil je elke week heerlijke recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
1. Pizza cacio e pepe
De pasta cacio e pepe ken je vast wel, maar deze keer maken we er geen pastasaus van. Proef deze heerlijke pizza en laat je overtuigen.
> naar het recept: pizza cacio e pepe
2. Open lasagne met cantharellen en ricotta
Deze lasagne heeft geen geheimen voor je. Weer eens iets anders dan de klassieke variant!
> naar het recept: open lasagne met cantharellen en ricotta
3. Gevulde paddenstoelen met ricotta en basilicumolie
Of je ze nou serveert bij de borrel of ze als hoofdgerecht op tafel zet, deze gevulde paddenstoelen zijn waanzinnig lekker. Je kunt bijvoorbeeld portobello’s gebruiken om te vullen. Wil je meer weten over portobello’s? Lees dan onze ingrediëntenguide ‘Wat is portobello en wat kun je ermee?’
> naar het recept: gevulde paddenstoelen met ricotta en basilicumolie
4. Zachte aspergefrittata
Het aspergeseizoen benutten we volop. Deze frittata is en blijft dan ook een echte redactiefavoriet. Als je een van onze recepten met ricotta gaat maken, laat het dan deze zijn!
> naar het recept: zachte aspergefrittata
5. Spinaziegnocchi
Spinazie en ricotta: het is een gouden combinatie. Met dit gerecht waan je jezelf even in Italië.
> naar het recept: spinaziegnocchi