
Snijbonen snijden
Lees verder na de advertentie
Eerder ontdekten we op TikTok al dé ultieme methode om snel en makkelijk een paprika te snijden en ook nu stelt het social mediaplatform niet teleur. Gebruiker @Dorinedieteren deelt een super simpele truc om je snijbonen in een recordtempo van zijn uiteinden te ontdoen. De video is al meer dan 47 duizend keer bekeken en mensen taggen elkaar volop onder de video met de mededeling dat ze dit écht gaan proberen.
Het werkt als volgt: in plaats van de bonen uit het plastic te halen, snijd je de uiteinden eraf terwijl de verpakking er nog omheen zit. Let wel, dit is niet bevorderlijk voor je messen. Je kunt in plaats daarvan ook een schaar gebruiken. Verwerk ze daarna in je lekkere gerecht en klaar is kees!
@dorinedieteren Thank me later 🙋🏽♀️ #lifehack#coocking#goviral#firstvideo#easy#food#is#always#good
♬ Breakfast Challenge Song (Slowly) – SPENCE
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips

Zo kun je het beste salades bewaren & meenemen

Deze 10 producten moet je nooit in de koelkast bewaren

Iedereen maakt deze fout bij het bewaren van eten in de koelkast

Welk vlees voor stoofvlees? Zó kies je altijd de juiste soort

Zuurdesemstarter maken: tips en recept van de chef

Kaasfondue is gaan schiften: zo kan je het redden

Zo kan je het beste aardappelpuree opwarmen en bewaren

Zo maak je de lekkerste rode kool: koken en bereiden

9x de lekkerste sauzen voor bij biefstuk

Koken zonder alcohol: zo vervang je drank in klassieke gerechten

Banketstaaf: wat is het en hoe maak je het zelf?

Weet jij waar pepernoten vandaan komen? Zo zit het!

Dit is het verschil tussen speculoos en speculaas

Voor eens en altijd: het verschil tussen pepernoten en kruidnoten

Varkenshaas bakken: met deze tips kan het niet mislukken

Jackfruit is dé vleesvervanger voor stoofgerechten (en zo gebruik je ‘m)

Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.



