Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
seizoensgroenten maart

Dit is de allersnelste manier om je snijbonen te snijden

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Bij Foodies zijn we gek op keukenhacks die ervoor zorgen dat je net even sneller aan tafel kunt na een lange werkdag. Vooral met het snijden van groenten kun je flink wat tijd besparen. Onze nieuwe favoriet? Deze tip waardoor je in een razend tempo de uiteinden van snijbonen kunt verwijderen.

Eerder ontdekten we op TikTok al dé ultieme methode om snel en makkelijk een paprika te snijden en ook nu stelt het social mediaplatform niet teleur. Gebruiker @Dorinedieteren deelt een super simpele truc om je snijbonen in een recordtempo van zijn uiteinden te ontdoen. De video is al meer dan 47 duizend keer bekeken en mensen taggen elkaar volop onder de video met de mededeling dat ze dit écht gaan proberen.

Het werkt als volgt: in plaats van de bonen uit het plastic te halen, snijd je de uiteinden eraf terwijl de verpakking er nog omheen zit. Let wel, dit is niet bevorderlijk voor je messen. Je kunt in plaats daarvan ook een schaar gebruiken. Verwerk ze daarna in je lekkere gerecht en klaar is kees!

Wil je iedere week de handigste kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
@dorinedieterenThank me later ??‍♀️ ##lifehack##coocking##goviral##firstvideo##easy##food##is##always##good♬ BREAKFAST CHALLENGE – Spence

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!