
Als het aan Tess Posthumus ligt is punch de ideale cocktail voor kerst. Eerder vertelde ze ons al alles over verschillende cocktailtechnieken en waarom punch haar favoriete kerstcocktail is. Reden voor ons om eens een mooi lijstje te maken met de lekkerste recepten voor punch.
Lees verder na de advertentie
Kerstpunch: de ideale kerstcocktail
Waarom punch de ideale cocktail voor kerst is? Simpel. Het bereiden kost weinig tijd, daarnaast kan je deze cocktail goed van tevoren maken. Sterker nog, hoe langer de punch staat, hoe beter de smaak van het eindresultaat zal zijn. Serveer de cocktail in een ruime schaal, zo kan iedereen zelf inschenken. Scheelt jou weer werk. Door de punch al een paar dagen van tevoren te maken hou je ook nog eens tijd over om te focussen op de hapjes. En de gasten natuurlijk!
Het grote kerstnummer
De unieke editie van 2024€ 12.50- 90+ kerstrecepten
- Mix-and-matchkerstmenu
- Inclusief Jamie Oliver recepten


Cranberrypunch met granaatappel
Granaatappel en cranberry gaan goed samen, zeker in deze heerlijke cocktail. Door sinaasappellikeur toe te voegen komt er een mooie balans tussen het zoetige en zurige. Verraderlijk lekker!

Lemon Drop sparkling Punch cocktail
Drankjes zijn tijdens de feestdagen misschien wel net zo belangrijk als lekker eten. Met dit recept maak je een waanzinnig lekker en oogverblindend drankje voor kerst.

Dark & stormy punch
Bruine rum, ananas, kaneel en gember. Smaken die perfect bij elkaar passen en resulteren in een heerlijke en verwarmende cocktail. Ideaal voor de feestdagen!

Cranberrypunch met granaatappel
Granaatappel en cranberry gaan goed samen, zeker in deze heerlijke cocktail. Door sinaasappellikeur toe te voegen komt er een mooie balans tussen het zoetige en zurige. Verraderlijk lekker!
Ingrediënten
Bereiding
Mix het granaatappelsap, de sinaasappellikeur, de Mezza di Mezzacorona, verse granaatappelpitjes en de cranberry’s in een grote glazen schaal. Voeg als laatste de ijsklontjes toe. Serveer in wijnglazen.
Voeg als laatste de ijsklontjes toe. Serveer in wijnglazen.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Lees ook:
Onze tips

De favoriete feestelijke cocktails van barman Victor van First Dates

Wijn & spijs: zo kies je deze kerst de juiste wijn bij je kerstdiner

Bootje varen op Koningsdag? Neem deze hapjes mee!

Eten verkopen op de vrijmarkt? Dit werkt altijd

10+ zoete aardbeien recepten voor de zomer

11x oranje snacks om van te smullen

Airfryer recepten: makkelijk en lekker

Dit kun je beter niét in de airfryer bereiden
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.