Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
cranberry punch met granaatappel

3x punch: dé ideale cocktail voor kerst

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Als het aan Tess Posthumus ligt is punch de ideale cocktail voor kerst. Eerder vertelde ze ons al alles over verschillende cocktailtechnieken en waarom punch haar favoriete kerstcocktail is. Reden voor ons om eens een mooi lijstje te maken met de lekkerste recepten voor punch.

Ideale cocktail voor kerst

Waarom punch de ideale cocktail voor kerst is? Simpel. Het bereiden kost weinig tijd, daarnaast kan je deze cocktail goed van tevoren maken. Sterker nog, hoe langer de punch staat, hoe beter de smaak van het eindresultaat zal zijn. Serveer de cocktail in een ruime schaal, zo kan iedereen zelf inschenken. Scheelt jou weer werk. Door de punch al een paar dagen van tevoren te maken hou je ook nog eens tijd over om te focussen op de hapjes. En de gasten natuurlijk!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Lemon Drop sparkling Punch cocktail

Drankjes zijn tijdens de feestdagen misschien wel net zo belangrijk als lekker eten. Met dit recept maak je een waanzinnig lekker en oogverblindend drankje voor kerst.

> naar het recept: lemon drop sparkling punch cocktail

Lemon Drop ZZparkling Punch kerst cocktail recept

Cocktails voor kerst:

2. Dark & stormy punch

Bruine rum, ananas, kaneel en gember. Smaken die perfect bij elkaar passen en resulteren in een heerlijke en verwarmende cocktail. Ideaal voor de feestdagen!

> naar het recept: dark & stormy punch

Ideale cocktail voor kerst: dark and stormy punch and pomegranate and bourbon smash

Kerstcocktail:

3. Cranberrypunch met granaatappel

Granaatappel en cranberry gaan goed samen, zeker in deze heerlijke cocktail. Door sinaasappellikeur toe te voegen komt er een mooie balans tussen het zoetige en zurige. Verraderlijk lekker!

> naar het recept: cranberrypunch met granaatappel

cranberry punch met granaatappel

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!