

Pittige bulgur met wortel en munt
Kan jouw dag wel een beetje pit gebruiken? Kies dan voor dit smaakvolle vegan recept voor bulgur met wortel en munt. Dit verwarmende gerecht maakt je dag in één klap goed.
Lees verder na de advertentie

Prei-minestrone met witte bonen en peterseliepesto
Een vegan soep hoort natuurlijk bij de koude dagen. Onze nieuwe favoriet is deze prei-minestrone. Dat is nog niet alles, want je serveert er broodjes bij met een waanzinnig lekkere, zelfgemaakte peterseliepesto.

Gevulde uien met rode linzen, dadels en peterselie
Normaal vul je misschien vooral paprika’s en courgettes, maar vandaag gaan we voor gevulde uien. Waarschijnlijk houd je nog wat linzenvulling over, maar dat is helemaal niet erg. Met een beetje groentebouillon maak je hier namelijk een heerlijke soep van.

Gesmoorde pastinaken met olijven en aardappelpuree
Toen we deze foto postte op Instagram, werden we overladen met leuke en enthousiaste reacties. Gelukkig smaakt dit heerlijke vegan gerecht net zo goed als het eruit ziet.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Dit zijn de lekkerste gerechten met kip

Slaap je slecht van de hitte? Dit moet je vanavond eten (of juist niet)

Zomerse stoofpot: 7x verrassende recepten

Zomerse taarten: 5x lekkere recepten

11x recepten voor zomerse salades: licht & lekker

15x maaltijdsalade recepten: van couscous tot krieltjes

15x snelle salades die je binnen een kwartier op tafel zet

Avondeten uit de airfryer? Deze recepten zijn elke dag een succes
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.