Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Tortilla’s met gepofte bieten, yoghurt en mosterd

5x de lekkerste recepten met mosterd

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Scherp, vlak, kruidig of juist zoet: met de mosterd van jouw keuze maak je deze gerechten onweerstaanbaar. Ga je voor mosterdkrieltjes met sjalot en tuinkers of verblijd je jouw smaakpapillen met krokant spek met zoetzure rodekool en mosterdpuree?

1. Mosterdkip in tomatensaus

We zetten de oven aan het werk voor een van de lekkerste recepten met mosterd! Van deze ovenschotel met gemarineerde kip in tomatensaus krijg je nooit genoeg.

mosterdkip

2. Tortilla’s met gepofte bieten, yoghurt en mosterd

Niet je alledaagse tortilla, maar dat maakt dit gerecht nou juist zo leuk. Proef hoe alle smaken samenkomen zodra je een hap neemt en geniet.

Tortilla’s met gepofte bieten, yoghurt en mosterd

Foto: Eddy Haitjema

3. Krokant spek met zoetzure rodekool en mosterdpuree

Dit recept voor krokant spek met zoetzure rodekool en mosterdpuree is heerlijk slowfood. Perfect voor het weekend of als je met het hele gezin uitgebreid samen wil tafelen.

spek

4. Mosterdkrieltjes met sjalot en tuinkers

Inpakken & opeten! We gaan op de vegetarische tour met mosterdkrieltjes ‘en papillotte’. De zoete sjalotjes gaan goed samen met de scherpe mosterd. De pittige tuinkers maakt het geheel af.

Mosterdkrieltjes met sjalot en tuinkers

5. Pasta met mosterd, boerenkool en worst

It’s pasta time! We gaan voor een lekkere, winterse versie met boerenkool en worst. Als dit recept met mosterd je niet je opvrolijkt na een regenachtige dag weten wij het ook niet meer.

Pasta met mosterd, boerenkool en worst

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!