Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Samsung koelkast

Zo maak je van je keuken een slimme keuken

In samenwerking met Samsung
Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Is het tijd om jouw keuken nieuw leven in te blazen? Dan wil je dat natuurlijk wel op een slimme manier doen. Dat mag je best letterlijk nemen, zeker met de Bespoke-koelkastcollectie van Samsung.

Een slimme keuken met de Bespoke-koelkast

Ga je jouw keuken een make-over geven? Heb je de kleuren bepaald en de kastjes uitgezocht? Vergeet dan ook de koelkast, oven, kookplaat en overige apparatuur niet. Misschien ga je wel voor slimme apparaten, zoals een Bespoke-koelkast.

Direct naar de Bespoke koelkast

De koelkasten van de Bespoke-collectie van Samsung personaliseer je naar jouw unieke stijl: kies je eigen kleuren en materialen. Zo geniet je van een keukenervaring die jouw gezonde levensstijl naar een hoger niveau tilt.

Naast het unieke design, is zo’n Bespoke-koelkast van Samsung een echt slim apparaat. Je kunt bijvoorbeeld het energieverbruik heel eenvoudig in de gaten houden. De zogenaamde SpaceMax™ technologie, wat staat voor speciale dunnere wanden, zorgt ervoor dat je meer opbergruimte hebt voor etenswaren, terwijl de buitendiepte van de koelkast hetzelfde blijft en de koelkast dus niet meer ruimte in beslag neemt.

De Optimal Fresh Plus-lade maakt ook nog eens dat je producten langer vers blijven dan in een gewone koelkast. Én je hebt de mogelijkheid een flessenrek te installeren, zodat een fles wijn niet door de koelkast rolt.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Een slimme oplossing voor iedere gebruiker

Bespoke-koelkasten zijn verkrijgbaar in klassieke koelvriescombinaties, 1-deurs koelkasten en 1-deurs vrieskasten. Door hem samen te stellen uit verschillende producttypes creëer je de voor jou perfecte oplossing.

Of je nu een drukke professional bent of een gepassioneerde hobbykok, deze collectie heeft alles wat je nodig hebt. Meer informatie? Neem dan eens een kijkje op samsung.com.

Ontdek alles over de Bespoke koelkast

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!