De leukste adventskalenders voor foodies

Misschien ken je ze nog wel van vroeger; adventskalenders. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten. Wij maakten een lijstje met de leukste adventskalenders voor foodies. Zo weet je precies wat je in huis moet halen. Voor jezelf of als cadeau, het kan allemaal!

1. Tony’s Chocolonely adventskalender

Laten we eerlijk zijn, dit is toch dé droom! Een adventskalender die vol zit met chocolade. Zo begin je elke dag goed in december. Op de redactie van Foodies kregen wij deze adventskalender binnen. We kunnen je alvast verklappen, bij ons is het allang januari. Binnen een paar dagen waren alle vakjes open én leeg. Deze kalender bestel je bij Tony’s Chocolonely voor € 12,99 per stuk.

Tony's Chocolonely adventskalender

2. Bier adventskalender

Het ideale cadeau voor iedereen die van bier houdt! Beerwulf maakte deze adventskalender gevuld met verschillende bieren. Misschien is het niet verstandig om elke dag een biertje open te trekken, gelukkig deelden we al eerder een lijstje met recepten met bier. Kies je favoriete recept en kijk welk biertje hier bij past. De adventskalender bestel je voor € 62,99 bij Beerwulf en bevat 24 bieren.

De leukste adventskalenders voor foodies

3. Muesli adventskalender

Elke ochtend goed beginnen in december? Dat kan met deze unieke adventskalender. Tot de nok toe gevuld met speciale ontbijtverrassingen zoals muesli’s, ontbijtrepen, thee en smoothie bowls. Op de website van MyMuesli vind je verschillende varianten, al is deze Deluxe Adventskalender onze favoriet. Je bestelt ‘m voor € 159,90 op de website van MyMuesli.

Advenskalender My Muesli

4. Thee adventskalender

Je kent het theemerk Pukka vast wel van de vrolijk gekleurde theezakjes. Dit jaar hebben ze ook een heuse adventskalender. Wat ons betreft één van de leukste adventskalenders voor foodies. Start elke ochtend met een verse kop biologische thee en je dag kan niet meer stuk. Je bestelt deze adventskalender voor € 15,89 op onder andere Bol.com.

De leukste adventskalenders voor foodies: thee

5. Gummies adventskalender

Bij de Bijenkorf bestel je nu wel een heel bijzondere adventskalender. Deze kalender van Smith & Sinclair is gevuld met 24 verschillende gummies. Eén ding hebben deze snoepjes gemeen met elkaar, ze zijn allemaal gevuld met alcohol! Bestel deze adventskalender nu voor € 44,95 bij de Bijenkorf.

Adventskalender Bijenkorf

Natuurlijk mag ook Foodies niet ontbreken! Om de voorpret voor kerst nog verder te vergroten, spelen we dit jaar zelf voor kerstman met onze Foodies Christmas Gifts. In de hele maand december geven we elke dag fantastische prijzen weg. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze geweldige winacties!