De leukste adventskalenders voor foodies

Misschien ken je ze nog wel van vroeger; adventskalenders. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten. Wij maakten een lijstje met de leukste adventskalenders voor foodies, zo weet je precies wat je in huis kunt halen. Voor jezelf of als cadeau, het kan natuurlijk allemaal!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Tony’s Chocolonely adventskalender

Laten we eerlijk zijn, dit is toch dé droom! Een adventskalender die vol zit met chocolade. Zo begin je elke dag goed in december. Op de redactie van Foodies kregen wij deze adventskalender binnen en we kunnen je alvast verklappen; bij ons is het allang januari. Binnen een paar dagen waren alle vakjes open én leeg. Deze kalender bestel je bij Tony’s Chocolonely voor € 14,49 per stuk.

Tony chocolonely adventskalender

2. Bier adventskalender

Het ideale cadeau voor iedereen die van bier houdt! Beerwulf maakte deze adventskalender gevuld met verschillende bieren. Misschien is het niet verstandig om elke dag een biertje open te trekken, gelukkig deelden we al eerder een lijstje met recepten met bier. Kies je favoriete recept en kijk welk biertje hier bij past. De adventskalender bestel je voor € 79,99 bij Beerwulf en bevat 24 bieren.

Beerwulf adventskalender

3. Muesli adventskalender

Elke ochtend goed beginnen in december? Dat kan met deze unieke adventskalender. Tot de nok toe gevuld met speciale ontbijtverrassingen zoals muesli’s, ontbijtrepen, thee en smoothie bowls. Op de website van MyMuesli vind je verschillende varianten (van klein tot groot), al is deze Deluxe Adventskalender onze favoriet. Je bestelt de Deluxe Adventskalender voor € 139,90 op de website van MyMuesli.

Advenskalender My Muesli

4. Thee adventskalender

Je kent het theemerk Pukka vast wel van de vrolijk gekleurde theezakjes. Dit jaar hebben ze ook een heuse adventskalender. Wat ons betreft een van de leukste adventskalenders voor foodies. Start elke ochtend met een verse kop biologische thee en je dag kan niet meer stuk. Je bestelt de adventskalender voor € 16,18 op onder andere Bol.com.

De leukste adventskalenders voor foodies: thee

5. Adventskalender met bonbons

Hou je van bonbons van chocolade? Dan mag je deze adventskalender niet missen. Patisserie de Bijenkorf is gevuld met 25 bonbons, voor elke dag eentje. Al snappen we het helemaal als de adventskalender al leeg is tegen de tijd dat het kerst is. Je bestelt de adventskalender vol met bonbons voor € 39,95 op de website van de Bijenkorf.

patisserie de bijenkorf

Lees ook: