Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
adventskalenders voor foodies

9x de lekkerste én leukste adventskalenders voor foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het aftellen naar kerst kan beginnen! Met Het Grote Kerstnummer van Foodies op je keukentafel en de verlanglijstjes van je vrienden en familie op schoot komen we al helemaal in de stemming. Maar waarom zou je slechts één dag in december cadeaus uitpakken als je dat elke dag kunt doen met een toffe adventskalender? Wij helpen je een handje met kiezen en zetten de lekkerste én leukste adventskalenders voor foodies op een rijtje.

Dit zijn de leukste adventskalenders

Misschien ken je ze nog wel van vroeger; adventskalenders. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten. Wij maakten een lijstje met de leukste adventskalenders voor foodies, zo weet je precies wat je in huis kunt halen dit jaar. Voor jezelf of als cadeau, het kan natuurlijk allemaal!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Tony’s Chocolonely adventskalender

Laten we eerlijk zijn, dit is toch dé droom! Een adventskalender die vol zit met chocolade. Zo begin je elke dag goed in december. Op de redactie van Foodies kregen wij deze adventskalender binnen en we kunnen je alvast verklappen; bij ons is het allang januari. Binnen een paar dagen waren alle vakjes open én leeg. Deze kalender bestel je bij Tony’s Chocolonely voor € 15,49 per stuk.

Tony chocolonely adventskalender

2. Adventskalender vol met snoepjes

Wie was er vroeger niet dol op de snoepjes van Haribo (en stiekem nog steeds)? De adventskalender van Haribo zit boordevol hemelse snoepverrassingen die de afwachting naar kerst een stuk zoetiger maken. Achter elk vakje vind je een klein zakje gevuld met snoep, wat dacht je bijvoorbeeld van de typische kikkers of de zure matten? Deze adventskalender kost € 19,49 en vind je o.a. op Bol.com.

haribo adventskalender

3. Adventskalender met bonbons

Hou je van bonbons van chocolade? Dan mag je deze adventskalender niet missen. Patisserie de Bijenkorf is gevuld met 25 bonbons, voor elke dag eentje. Al snappen we het helemaal als de adventskalender al leeg is tegen de tijd dat het kerst is. Je bestelt de adventskalender vol met bonbons voor € 49,95 op de website van de Bijenkorf.

adventskalender bijenkorf

4. Bier adventskalender

Het ideale cadeau voor iedereen die van bier houdt! Beerwulf maakte deze adventskalender gevuld met verschillende bieren. Misschien is het niet verstandig om elke dag een biertje open te trekken, gelukkig deelden we al eerder een lijstje met recepten met bier. Kies je favoriete recept en kijk welk biertje hier het beste bij past. De adventskalender bestel je voor € 89,95 bij Beerwulf en bevat 24 bieren.

Beerwulf adventskalender

5. Thee adventskalender

Deze geweldige adventskalender zit boordevol thee van het merk Kusmi. Dat is organische thee, in verrassende én lekkere smaken. Kortom; de ideale adventskalender voor echte theeleuten. Je bestelt ‘m gemakkelijk voor € 39,95 op de website van de Bijenkorf.

kusmi thee

6. Adventskalender vol met jam

In deze adventskalender van Bonne Maman zit vol met kleine potjes, die speciaal voor de adventskalender zijn ontwikkeld. Daarnaast vind je ook nog eens diverse potjes met thee achter de deurtjes. De glazen potjes zijn een minivariant van de bekende potten van Bonne Maman met de geruite deksel. Alle producten zijn bovendien gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Deze adventskalender kost € 34,90 en vind je o.a. op Bol.com.

bonne maman adventskalender

7. Waterdrop® adventskalender

Aftellen tot aan Kerstmis was nog nooit zo fruitig! Achter elk van de 25 deurtjes vind je een smaak van waterdrop® (Microdrink, Microenergy of Microlyte) om het volledige feestseizoen gehydrateerd te blijven. Je bestelt deze adventskalender gemakkelijk via Bol.com voor € 21,90.

waterdrop adventskalender

8. Muesli adventskalender

Elke ochtend goed beginnen in december? Dat kan met deze unieke adventskalenders voor foodies. Tot de nok toe gevuld met speciale ontbijtverrassingen zoals muesli’s, ontbijtrepen, thee en smoothie bowls. Op de website van MyMuesli vind je verschillende varianten (van klein tot groot), al is deze Deluxe Adventskalender onze favoriet. Je bestelt de Deluxe Adventskalender voor € 159,95 op de website van MyMuesli.

adventskalender

9. Adventskalender met chocolade van Lindt

Zeker alle chocoverslaafden zijn vast bekend met het met chocolademerk Lindt. Goed nieuws, ook zij brengen dit jaar een adventskalender op de markt. Je raadt het al, boordevol chocolade natuurlijk! Achter elk vakje vind je een smaakvol chocolaatje, zo heb je elke dag tot aan kerst iets te snoepen. Je bestelt deze chocoladedroom voor € 10,95 op de website van de Bijenkorf.

adventskalender chocolade

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!