Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
vaderdag cadeaus

Dit zijn de lekkerste last-minute cadeaus voor Vaderdag

Advertentie

Op zoek naar een lekker last-minute cadeau voor Vaderdag? Wij hebben onze favoriete cadeautjes voor hem op een rij gezet. Hoef jij het alleen nog maar te bestellen!

Vaderdag cadeaus

Heb jij nog geen idee waar jij jouw vader dit jaar weer mee moet verrassen, of ben je stiekem vergeten dat Vaderdag dé dag is om jouw pa in het zonnetje te zetten? Geen paniek! Deze cadeaus voor Vaderdag zijn tot op het laatste moment te bestellen. Een abonnement bestellen kan namelijk tot op de laatste seconde. Dat scheelt jou stress en geeft je vader lekker veel kijk- of lees,- of kookplezier!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Lekker kijken

Houdt jouw vader wel van een wedstrijdje? Dan is een abonnement op HBO Max  een perfect cadeau voor hem. De streamingsdienst heeft namelijk exclusief toegang tot alle wedstrijden van de Olympische spelen. Daarnaast is er een ‘Sport add-on’ voor Eurosport beschikbaar voor 5 euro extra per maand. Natuurlijk is er ook nog een ruim aanbod aan films, series en (food)documentaires. Wij hebben onze favorieten alvast voor hem op een rijtje gezet:

Lekker koken

Vind je vader koken leuk maar weet hij niet zo goed wat hij elke avond weer op tafel moet zetten? Dan is een maaltijdbox de uitkomst voor hem. Hierbij kies je zelf je gerechten uit en krijg je het recept en alle bijbehorende ingrediënten thuisgestuurd. Het enige wat hij nog hoeft te doen is het recept te volgen. Hoe makkelijk is dat? Tip: wij hebben mooie kortingscodes voor Marley SpoonGreen Chef of Hello Fresh!

Lekker lezen

Vindt je het wat lastig inschatten wat jouw vader leuk vind? Met een abonnement op Readly zit je altijd goed. Dit platform wordt ook wel de Netflix van Magazines genoemd en door het brede aanbod zit er voor elke vader wel wat tussen. Denk aan titels als National Geographic, Quest en Gardeners’ World.

Iedere maand een cadeau

Wil jij jouw favoriete kookgek niet één, niet twee, maar zelfs drie keer verrassen? Dat kan! Voor slechts € 15,00 geef jij 3x Foodies cadeau en inspireer jij jouw vader om nog meer lekkers voor jou op tafel te zetten. Tel uit je winst. Ook leest hij elke editie alles over de lekkerste ingrediënten, mooiste goodies en meest inspirerende koks. Vind jij dit stiekem té leuk om weg te geven? Je kunt Foodies uiteraard ook cadeau doen aan jezelf. Wij zullen het niet doorvertellen…

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!