Advertentie
Menu voor Vaderdag
Jouw vader staat altijd voor je klaar: hij plakt je fietsbanden, helpt je met alle nodige klussen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om hem eens flink te verrassen met een heerlijke 3-gangen menu voor Vaderdag! Speciaal voor hem zetten we stoere gerechten op tafel met bier, biefstuk en whiskey! Kan jij jouw vader hier wel mee bekoren? Lees dan snel verder!
Iedere week de lekkerste tips & recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Voorgerecht
We gaan wat open deuren intrappen maar de meeste mannen houden van bier. Geef hem dus een koud pilsje in de hand en serveer deze heerlijke pretzels erbij. Want bier en snacks zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je maakt ze met donker bier, dat geeft een rijkere smaak. En omdat kaas baas is, dip je ze in een smeuïg smeersel van camembert.
> naar het recept: bierpretzels met grof zout en camembertdip
Hoofdgerecht
Is jouw vader een echte meatlover? Verras hem dit weekend dan met een goed stuk biefstuk als hoofdgerecht van het Vaderdag menu. Omdat het een speciale dag is, serveren wij er geen kruidenboter maar misoboter bij. Extra speciaal! De boter met miso is lekker bij elke soort biefstuk, op elke manier bereid, dus ga voor je eigen favoriet.
> naar het recept: biefstuk met misoboter en togarashi-frietjes
Nagerecht
Met een klassieke appeltaart zit je altijd goed. Speciaal voor Vaderdag geven we ‘m dit weekend en twist en maken deze volwassen whiskey-karamelappeltaart. Wij maken ‘m op zijn Engels met whiskey en rogge in het deeg en gezouten karamel in de appelvulling. Maar pas op: na één hap ben je verslaafd.
> naar het recept: whiskey karamel appeltaart
Lees ook: Mix & Match: de perfecte borrel voor Vaderdag
Onze tips
Slagroomtaart: 5x verrassende recepten voor een verjaardag
5x recepten voor tompouce
Oranje boven: 9x recepten voor Koningsdag
5x zoete lekkernijen met kwark
Zomerse salade bij de BBQ: recepten en tips
5x recepten voor Hollandse koekjes
5x bakken met rabarber
Koningsdag cocktails: deze drankjes wil je maken
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.