Wil jij ook genieten van een relaxte kerst? Dat doe je met Silvo, want dat brengt smaak op tafel! De kruiden en specerijen zijn met de grootste zorg voor kwaliteit geselecteerd en zorgen voor smaak aan je gerechten. Onmisbaar in je keuken, heerlijk in je gerechten.
Recepten met Silvo
Op zoek naar lekkere recepten voor de feestdagen, zodat jij een knaller van een diner op tafel zet? Bekijk dan de gerechten hieronder, waar de kruiden van Silvo voor een heerlijke smaak zorgen. Iedereen zal gegarandeerd genieten!
Serveer de gerechten los of maak er een menu van voor een relaxte kerst!
Gnocchi met rodewijnsaus en oreganopangrattato
Gnocchi met een vleugje kerst. Dit gerecht is een heerlijk bordje comfort food en tegelijkertijd ook nog eens heerlijk om te serveren tijdens de feestdagen.
Gevulde portobello’s met parmezaankrokantje
Een gevulde portobello doet het altijd goed tijdens een diner. En deze variant met krokante parmezaan zal voor velen een echte favoriet zijn!
Kerstige panna cotta met steranijs, kaneel en mandarijnkaramel
Dit dessert is niet allee onwijs lekker, maar ook de ster op tafel. Heb je karamel over? Het is ook heerlijk over ijs!
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Relaxte kerst met Silvo
Het fijne aan dit kerstmenu is dat je het heel goed kunt voorbereiden; dat scheelt jou stress op de avond zelf en geeft je een relaxte kerst. Met de kruiden en specerijen van Silvo zorg je ervoor dat je gerechten supersmaakvol zijn.
Tip!
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips
Portobello: dit zijn de allerlekkerste recepten
Het ideale hoofdgerecht voor kerst: rollade met gevulde portobello
Panna cotta maken? Dit zijn de beste recepten
Gnocchi: 15x recepten die je vanavond wil maken
Dé perfecte gnocchi: zijdezachte deegkussentjes
Griekse gerechten: 12x inspiratie voor thuis op tafel
Deze curry recepten wil je vanavond nog maken
6x romantische gerechten voor twee personen
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.