
Voorgerecht van het menu
Lees verder na de advertentie
Er is geen beter begin van een 3-gangen menu dan met soep: licht, smaakvol en makkelijk. Probeer deze broccolisoep met kombu en zeewiercrumble eens. Dat is weer eens wat anders! Kombu is een typisch Japanse smaakmaker die wordt gebruikt als basis voor miso. De smaakmaker is daarmee de perfecte basis van je broccolisoepje. In China en Japan wordt kombu door zijn gezondheidsvoordelen al superlang gegeten, maar ook in Europa wint dit megagezonde ingrediƫnt steeds meer terrein. Ga jij deze smaakmaker ook eens proberen?
Tip!

Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging Ć©n wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
> naar het recept voor broccoli-kombusoep met zeewiercrumble
Elke week recepten voor in het weekend ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Hoofdgerecht
Kleine moeite, hĆ©Ć©l erg groots resultaat. Deze gevulde kippenborst met tapenade, mozzarella en basilicum is zeer smaakvol. Serveer met wat gekruide aardappeltjes on the sideĀ en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. Lekker mediterraans! Met dit hoofdgerecht op het menu waan je je zowat op een van je favoriete vakantiebestemmingen.
> naar het recept voor gevulde kippenborst met tomatensalsa
Nagerecht van het menu
Dit nagerecht van het menu is naar receptuur van Yvette van Boven: “In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een ‘verrine’. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt āt gelijk chic.”.Ā Daar zijn wij het helemaal mee eens. Zo in een glaasje ziet het dessert er toch Ć©xtra feestelijk uit? Zo zet je in een handomdraai een heerlijk chique dessert op tafel.
> naar het recept voor frambozenkoekkruimverrientjes
Onze tips

Valentijnsdag redden? Haal deze valentijnsproducten uit de supermarkt

Smaken van de liefde: maak indruk met dit valentijnsmenu

Vegetarische recepten met peulvruchten: 13x lekkere ideeƫn

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen

Vier Wereld Nutella Dag met de lekkerste recepten
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.