Voorgerecht van het menu

Er is geen beter begin van een 3-gangen menu dan met soep: licht, smaakvol en makkelijk. Probeer deze broccolisoep met kombu en zeewiercrumble eens. Dat is weer eens wat anders! Kombu is een typisch Japanse smaakmaker die wordt gebruikt als basis voor miso. De smaakmaker is daarmee de perfecte basis van je broccolisoepje. In China en Japan wordt kombu door zijn gezondheidsvoordelen al superlang gegeten, maar ook in Europa wint dit megagezonde ingrediënt steeds meer terrein. Ga jij deze smaakmaker ook eens proberen?

Broccoli-kombusoep met zeewiercrumble

> naar het recept voor broccoli-kombusoep met zeewiercrumble

Elke week recepten voor in het weekend ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Hoofdgerecht

Kleine moeite, héél erg groots resultaat. Deze gevulde kippenborst met tapenade, mozzarela en basilicum is zeer smaakvol. Serveer met wat gekruide aardappeltjes on the side en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. Lekker mediterraans! Met dit hoofdgerecht op het menu waan je je zowat op een van je favoriete vakantiebestemmingen.

Mediterraneo gevulde kippenborst

> naar het recept voor gevulde kippenborst met tomatensalsa

Nagerecht van het menu

Dit nagerecht van het menu is naar receptuur van Yvette van Boven: “In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een ‘verrine’. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic.”. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Zo in een glaasje ziet het dessert er toch éxtra feestelijk uit? Zo zet je in een handomdraai een heerlijk chique dessert op tafel.

Frambozenkoekkruimverrientjes

> naar het recept voor frambozenkoekkruimverrientjes