
Voorgerecht van het menu
Lees verder na de advertentie
Er is geen beter begin van een 3-gangen menu dan met soep: licht, smaakvol en makkelijk. Probeer deze broccolisoep met kombu en zeewiercrumble eens. Dat is weer eens wat anders! Kombu is een typisch Japanse smaakmaker die wordt gebruikt als basis voor miso. De smaakmaker is daarmee de perfecte basis van je broccolisoepje. In China en Japan wordt kombu door zijn gezondheidsvoordelen al superlang gegeten, maar ook in Europa wint dit megagezonde ingrediënt steeds meer terrein. Ga jij deze smaakmaker ook eens proberen?
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
> naar het recept voor broccoli-kombusoep met zeewiercrumble
Elke week recepten voor in het weekend ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Hoofdgerecht
Kleine moeite, héél erg groots resultaat. Deze gevulde kippenborst met tapenade, mozzarella en basilicum is zeer smaakvol. Serveer met wat gekruide aardappeltjes on the side en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. Lekker mediterraans! Met dit hoofdgerecht op het menu waan je je zowat op een van je favoriete vakantiebestemmingen.
> naar het recept voor gevulde kippenborst met tomatensalsa
Nagerecht van het menu
Dit nagerecht van het menu is naar receptuur van Yvette van Boven: “In het Frans heet alles wat in een glaasje geserveerd wordt een ‘verrine’. Vind ik voor dit opmaakreceptje dus heel toepasselijk. Maakt ’t gelijk chic.”. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Zo in een glaasje ziet het dessert er toch éxtra feestelijk uit? Zo zet je in een handomdraai een heerlijk chique dessert op tafel.
> naar het recept voor frambozenkoekkruimverrientjes
Onze tips

Halve avocado bewaren? Zo voorkom je dat hij bruin wordt

Zonnige smaken: Mexicaans eten voor elke dag

Makkelijke maaltijdsalades: 15x de lekkerste recepten

Zo kun je zelf het perfecte naan brood maken

11x verkoelende zomerse drankjes

Deze makkelijke mocktails maak je in een paar minuten

9x rabarber recepten: van taart tot compote

Wraps met kip: 9x heerlijke recepten
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.