
Bakken met bosvruchten
Lees verder na de advertentie
Kan jij niet kiezen uit frambozen, aardbeien, bramen en bessen? Gebruik ze dan gewoon allemaal en ga bakken met bosvruchten. Het zoete fruit past goed in veel verschillende soorten baksels. Wat denk je bijvoorbeeld van pannenkoeken, taart of cheesecake met bosvruchten?
Wil je ook iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Dubbele chocoladetaart met bosvruchten
Wil je een pronkstuk op tafel? Voor een echt wauw-effect op speciale gelegenheden maak je een spectaculaire taart. Hou er na het diner een gaatje voor vrij, snijd hem aan tijdens de koffie of snoep stiekem een puntje tijdens het ontbijt. Van deze taarten kun je niet afblijven.
> naar het recept: dubbele chocoladetaart met bosvruchten
Kwarkpannenkoekjes met bosvruchten
De kwark in deze pannenkoeken maakt ze lekker luchtig. Of fluffy, zoals je dat bij pannenkoeken eigenlijk noemt. Serveer ze met veel vers fruit en honing of ahornsiroop. Zo heb je gegarandeerd succes, zeker als je ze ook nog eens als ontbijt op bed serveert!
> naar het recept: kwarkpannenkoekjes met bosvruchten
Saffranspannkaka
Saffranspannkaka klinkt ons misschien wat onbekend in de oren maar in Zweden is het een echte klasssieker. De cake bak je met puddingrijst, room, melk, suiker, saffraan en in dit geval bosvruchten. Bij serveren moet je de naam er wel bij vertellen hé? Succes!
> naar het recept: saffranspannkaka
Oreo-cheesecake
Deze taart is hartstikke leuk om te bakken met kinderen! Hij hoeft niet eens in de oven en met de versiering kunnen jullie helemaal losgaan.
> naar het recept: oreo-cheesecake
Pannenkoekenontbijt
Niets doet jou je bed sneller verlaten dan bijvoorbeeld de geur van pannenkoeken op zondagochtend. Maak ze ook eens in de oven met dit heerlijke recept. Zo kan jij na het voorbereiden nog even een half uurtje onder de warme lakens, wachtend op je ontbijtje.
> naar het recept: pannenkoekenontbijt met bosvruchten en citroenboter
Lees ook: Dit is hoe je frambozen het beste kunt bewaren en schimmel voorkomt
Onze tips

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Taarten met speculaas: 5x de lekkerste recepten

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.








