Bakken met bosvruchten

Kan jij niet kiezen uit frambozen, aardbeien, bramen en bessen? Gebruik ze dan gewoon allemaal en ga bakken met bosvruchten. Het zoete fruit past goed in veel verschillende soorten baksels. Wat denk je bijvoorbeeld van pannenkoeken, taart of cheesecake met bosvruchten?

Wil je ook iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dubbele chocoladetaart met bosvruchten

Wil je een pronkstuk op tafel? Voor een echt wauw-effect op speciale gelegenheden maak je een spectaculaire taart. Hou er na het diner een gaatje voor vrij, snijd hem aan tijdens de koffie of snoep stiekem een puntje tijdens het ontbijt. Van deze taarten kun je niet afblijven.

> naar het recept: dubbele chocoladetaart met bosvruchten

kerst dessert

Kwarkpannenkoekjes met bosvruchten

De kwark in deze pannenkoeken maakt ze lekker luchtig. Of fluffy, zoals je dat bij pannenkoeken eigenlijk noemt. Serveer ze met veel vers fruit en honing of ahornsiroop. Zo heb je gegarandeerd succes, zeker als je ze ook nog eens als ontbijt op bed serveert!

> naar het recept: kwarkpannenkoekjes met bosvruchten

wat is kwark

Saffranspannkaka

Saffranspannkaka klinkt ons misschien wat onbekend in de oren maar in Zweden is het een echte klasssieker. De cake bak je met puddingrijst, room, melk, suiker, saffraan en in dit geval bosvruchten. Bij serveren moet je de naam er wel bij vertellen hé? Succes!

> naar het recept: saffranspannkaka

fika bakken bosbessen

Oreo-cheesecake

Deze taart is hartstikke leuk om te bakken met kinderen! Hij hoeft niet eens in de oven en met de versiering kunnen jullie helemaal losgaan.

> naar het recept: oreo-cheesecake

Oreo-cheesecake

Pannenkoekenontbijt

Niets doet jou je bed sneller verlaten dan bijvoorbeeld de geur van pannenkoeken op zondagochtend. Maak ze ook eens in de oven met dit heerlijke recept. Zo kan jij na het voorbereiden nog even een half uurtje onder de warme lakens, wachtend op je ontbijtje.

> naar het recept: pannenkoekenontbijt met bosvruchten en citroenboter

bakken met bosvruchten

Lees ook: Dit is hoe je frambozen het beste kunt bewaren en schimmel voorkomt