
1 Met jam gevulde donut
Lees verder na de advertentie
Lekkere chocolademuffins met een hart van zoete framozenjam. Tip: Leg de donuts na het uitsteken op losse stukjes bakpapier. Zo kun je ze makkelijker hanteren en behouden ze hun vorm beter als je ze in de olie legt.
2 Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Dit is misschien wel ons favoriete tussendoortje. Cruncy repen gevuld met aardbeienjam. Ze heten niet voor niets ontbijtkoekrepen: deze mag je als ontbijt oppeuzelen, feest!
3 Perfecte Berlinerbollen met frambozenjam
Berlinerbollen zijn als donuts, maar dan zonder het gat erin. Dat is maar goed ook, want anders zou de heerlijke frambozenjam er zo uitlopen. Deze Berlinerbollen zijn machtig, maar wel machtig lekker!
4 Kokos-aardbeienshortbread
Dit shortbread met aardbeienspread maak je in een handomdraai. Lekker om mee te nemen in je lunchtrommel, naar het park tijdens een wandeling of bij het zondagse ontbijt.
5 Citroen-bosbessenrepen
Wij maakten deze repen met bosbessen, maar ander vers zomerfruit leent zich er ook goed voor. De citroen maakt de repen lekker fris. Een perfecte zomersnack!
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips

Zonnige smaken: Mexicaans eten voor elke dag

Makkelijke maaltijdsalades: 15x de lekkerste recepten

Zo kun je zelf het perfecte naan brood maken

11x verkoelende zomerse drankjes

Deze makkelijke mocktails maak je in een paar minuten

9x rabarber recepten: van taart tot compote

Wraps met kip: 9x heerlijke recepten

Deze moederdagcadeaus zijn zó lekker dat je ze bijna zelf wilt houden
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.