Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Citroen-bosbessenrepen

5x bakken met jam

Advertentie

Het is weer weekend! Tijd om te gaan bakken. Stroop je mouwen op en ga aan de slag met onze nieuwe weekendbaksels die deze week in het teken van jam staan. Baksels met een hart van zoete jam, wat wil je nog meer?

1 Met jam gevulde donut

Lekkere chocolademuffins met een hart van zoete framozenjam. Tip: Leg de donuts na het uitsteken op losse stukjes bakpapier. Zo kun je ze makkelijker hanteren en behouden ze hun vorm beter als je ze in de olie legt.

Met jam gevulde donut

2 Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam

Dit is misschien wel ons favoriete tussendoortje. Cruncy repen gevuld met aardbeienjam. Ze heten niet voor niets ontbijtkoekrepen: deze mag je als ontbijt oppeuzelen, feest!

Ontbijtkoekrepen gevuld met aardbeienjam, (c) Living the Green Life (1)

3 Perfecte Berlinerbollen met frambozenjam

Berlinerbollen zijn als donuts, maar dan zonder het gat erin. Dat is maar goed ook, want anders zou de heerlijke frambozenjam er zo uitlopen. Deze Berlinerbollen zijn machtig, maar wel machtig lekker!

Berlinerbollen

4 Kokos-aardbeienshortbread

Dit shortbread met aardbeienspread maak je in een handomdraai. Lekker om mee te nemen in je lunchtrommel, naar het park tijdens een wandeling of bij het zondagse ontbijt.

Kokos-aardbeienshortbread

5 Citroen-bosbessenrepen

Wij maakten deze repen met bosbessen, maar ander vers zomerfruit leent zich er ook goed voor. De citroen maakt de repen lekker fris. Een perfecte zomersnack!

Citroen-bosbessenrepen

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!