Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Choco-chai-laagjestaart

5x bakken met koffie

Advertentie

Is je dag pas echt begonnen als je een kopje koffie in je handen hebt? Of vind je de aroma's van koffie wel lekker maar is een bakkie pleur niet aan jou besteed? Deze heerlijke baksels met een vleugje koffie vindt iedereen gegarandeerd lekker!

1. Koffiecake met cappuccino-botercrème

Cappuccino-fanaten, opgelet! Jouw favoriete drankje smaakt nog lekkerder met een stuk van deze smeuïge cake met een flinke laag cappuccino-botercrème. De cake is bovendien heel makkelijk om te maken en kan werkelijk niet mislukken.

2. Choco-chai-laagjestaart

Wil je juist uitpakken en durf je de uitdaging aan? Ga voor deze indrukwekkende laagjestaart met de heerlijke aroma’s van koffie én chaikruiden.

Choco-chai-laagjestaart

3. Walnoot-koffiecake

In deze cake vind je naast walnoten en koffie ook stukjes pure chocolade. De luchtige mascarponecrème maakt het geheel lekker fris en romig. Beter dan dit wordt het niet.

Walnoot-koffiecake

4. Cappuccinokoekjes

Liever iets kleins voor bij de koffie? Met deze heerlijke koffiekoekjes met een laag witte chocolade en mokkaboontjes maak je van je koffiemomentje een echt feestje.

cappucinokoekjes

5. Espresso-semifreddo

Heb je geen oven of is het te warm om te bakken? Dit klassieke Italiaanse dessert bestaat uit bevroren mousse en lijkt iets op ijs, maar is veel zachter van structuur en je hebt er geen ijsmachine voor nodig. Lekker verfrissend op zonnige dagen!

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Espresso-semifreddo

Onze tips

Profielfoto van

Martina Silbrníková

Kan moeilijk begrip opbrengen voor mensen die weinig lusten. Zelf lust ze namelijk alles, behalve grapefruit en tonic (ieuw, zo bitter!). Houdt van kluiven, no shame. Eet kilo’s boter en verafschuwt margarine. Vindt kaas met wijn het allerlekkerste toetje.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!