Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
nutellacake

5x bakken met Nutella

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze vijf favoriete recepten met Nutella bij elkaar. Ga jij met Nutella bakken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

Bakken met Nutella

Nutella, need I say more? Bakken met Nutella – je favoriete broodbeleg – is een ontzettend goed idee. Want wist je dat je er veel meer mee kan dan je bammetje besmeren? Maak bijvoorbeeld pastéis of parfait. Met deze smeuïge chocolade-hazelnootpasta maak je de lekkerste baksels. Jij kiest jouw favoriet!

Wil je iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Pastéis de Nutella

Een Portugese klassieker met Nutella-twist. Deze pastéis laat niemand staan. Serveer terwijl ze nog warm zijn of op kamertemperatuur, bestrooid met wat poedersuiker.

pasteis de nata pasteis de nutella

Nutellaparfait

Parfait betekent ‘stilstaand ijs’. De reden hiervoor is dat het ijs – in tegenstelling tot roomijs – niet in beweging hoeft te blijven tijdens het invriezen. Er komt dus geen ijsmachine aan te pas. Lekker makkelijk! Tip van ons: lukt het niet om de parfait te storten? Dompel de vorm dan heel kort in heet water.

Bakken met Nutella

Nutellacake met Baileysroom

Een cake waar je maar niet van af kunt blijven, dat is de cake met het Italiaanse goud: Nutella! Deze Nutellacake maak je in een handomdraai en zo eet je ‘m ook op. Extra lekker met een flinke dot Baileysroom on top. 

bakken met nutella cake met baileys

Nutellabagels

Het is een werkje, maar dan heb je ook wat. Verwen je geliefden met deze belachelijk lekkere bagels. Want liefde gaat door de maag. En met deze zelfgemaakte bagels is je ontbijtje op bed onvergetelijk: we maken met dit recept stap voor stap nutellabagels! Waar wacht je nog op?

nutellabagels

Nutellakoekjes

Oh my, deze koekjes zijn zó lekker. Ben jij gek op zeezout-karamelchocolade? Probeer dan ook eens deze Nutellakoekjes; dé perfecte combinatie van zoet en zout. Vergeet vooral de koekjes achteraf niet te bestrooien met wat extra zeezoutvlokken.

film snacks: Nutellakoekjes

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!