Bakken met Nutella
Nutella, need I say more? Bakken met Nutella – je favoriete broodbeleg – is een ontzettend goed idee. Want wist je dat je er veel meer mee kan dan je bammetje besmeren? Maak bijvoorbeeld pastéis of parfait. Met deze smeuïge chocolade-hazelnootpasta maak je de lekkerste baksels. Jij kiest jouw favoriet!
Wil je iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Pastéis de Nutella
Een Portugese klassieker met Nutella-twist. Deze pastéis laat niemand staan. Serveer terwijl ze nog warm zijn of op kamertemperatuur, bestrooid met wat poedersuiker.
Nutellaparfait
Parfait betekent ‘stilstaand ijs’. De reden hiervoor is dat het ijs – in tegenstelling tot roomijs – niet in beweging hoeft te blijven tijdens het invriezen. Er komt dus geen ijsmachine aan te pas. Lekker makkelijk! Tip van ons: lukt het niet om de parfait te storten? Dompel de vorm dan heel kort in heet water.
Nutellacake met Baileysroom
Een cake waar je maar niet van af kunt blijven, dat is de cake met het Italiaanse goud: Nutella! Deze Nutellacake maak je in een handomdraai en zo eet je ‘m ook op. Extra lekker met een flinke dot Baileysroom on top.
Nutellabagels
Het is een werkje, maar dan heb je ook wat. Verwen je geliefden met deze belachelijk lekkere bagels. Want liefde gaat door de maag. En met deze zelfgemaakte bagels is je ontbijtje op bed onvergetelijk: we maken met dit recept stap voor stap nutellabagels! Waar wacht je nog op?
Nutellakoekjes
Oh my, deze koekjes zijn zó lekker. Ben jij gek op zeezout-karamelchocolade? Probeer dan ook eens deze Nutellakoekjes; dé perfecte combinatie van zoet en zout. Vergeet vooral de koekjes achteraf niet te bestrooien met wat extra zeezoutvlokken.