Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Wintertijd: bloody mary cocktail

Wintertijd: 7x recepten voor een extra lange avond of een luie zondag

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Vanavond gaat de klok een uurtje terug en dat betekent dat we dit weekend langer de tijd hebben. De wintertijd breekt nu echt aan en daarom vroegen wij ons op de redactie af: wat gaan we met die extra 60 minuten doen? We doken gelijk de keuken in! Ga jij voor een bijzonder drankje op zaterdagavond of bak je liever een taart voor de luie zondagmiddag? Wij konden geen keuze maken dus hieronder vind je alle opties.

Food & drinks!

Wintertijd: cocktails voor de zaterdagavond
Trek je cocktailshaker uit de kast en nodig al je vrienden uit. Tover heerlijke hapjes op tafel en luid de winter goed in. Jij hebt geen boodschap aan de donkere dagen. Voor degene die graag dat uurtje langer in de avond willen delen met vrienden of familie bedachten we deze heerlijke hapjes en drankjes.
1. Gin-tonic met hibiscus
Wintertijd: gin tonic met hibiscus
2. Bloody Mary
Wintertijd: bloody mary cocktail

3. Hummus met knoflookboter
wintertijd: hummus met knoflookboter
4. Barbados fishcakes
Wintertijd: barbados fishcakes

Zoete wintertijd

Ga je liever voor iets zoets en neem je graag de tijd om iets te bakken? Maak dan indruk op je vrienden en familie met de volgende drie recepten van amandeltaart, sinaasappel-mascarponetaart en kersen met port en speculaaskruiden. De amandeltaart past heerlijk bij deze tijd van het jaar en is perfect voor de knusse zondagavond. Kruip onder een dekentje en gooi je voeten omhoog want voor je het weet is het al weer maandag. Geniet ervan!
5. Amandeltaart
wintertijd: amandeltaart
6. Sinaasappel-mascarponetaart
wintertijd: sinaasappel taart
7. Kersen met port en speculaaskruimels
wintertijd: kersen met port en speculaaskruiden
Vergeet niet je creatie aan ons te laten zien, want bij Foodies zijn we erg nieuwsgierig naar wat jullie maken! Tag je foto met #iamfoodies of kijk eens naar alle smaakvolle plaatjes die jou al voorgingen.
Beeld: thelittleepicurean.com, www.pinterest.com

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!