
Lees verder na de advertentie
Zelf glazuur maken is zo makkelijk en oh zó lekker! Cupcakes, carrotcake of zelfgebakken koekjes, sommige dingen zijn gewoon niet compleet zonder een glazuur, al is het maar voor de looks. En het beste? Je maakt het in een handomdraai en je hoeft er maar één ding voor te kopen: een bus poedersuiker.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Basisrecept om glazuur te maken
Het basisrecept is heel eenvoudig: roer 100 g poedersuiker glad met 1 el water. That’s it! Mocht je meer nodig hebben, dan kun je deze hoeveelheden verdubbelen. Easy peasy!
Voor cakes en koekjes: variëren met kleur
Onze tips

Buiten eten zonder gezoem? Zo houd je insecten op afstand

Koude pastasalade: dit zijn de lekkerste recepten voor warme dagen

Zo maak je de lekkerste lunch wraps zonder veel moeite

Van pittig tot zoet: dit zijn de lekkerste marinades voor bij de BBQ

Geen luchtje dit jaar: dit wil je vader écht voor vaderdag

Geslaagd? Serveer deze hapjes voor een onvergetelijk examenfeest

Lichte maaltijden voor het avondeten

5x recepten voor de lekkerste zomerse taarten
Sanne
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Was hoofdredacteur tot 2022.