Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Romige spaghetti met kabeljauw en broccoli

Foodies boekenclub: “50x lekker gezond & betaalbaar”

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Herken je dat? Eindeloos op zoek naar dat ene kookboek waaruit je élk recept wilt maken. Wij inspireren je! Op onze redactie staat een grote boekenkast, gevuld met honderden kookboeken. Daardoor weten we als geen ander welke kookboeken niet mogen ontbreken bij jou thuis. Elke week kiezen we er eentje uit en vertellen we je alle ins & outs.

50x lekker gezond & betaalbaar

Gezond koken is niet duur, dat bewijzen Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel! Met “50 x lekker gezond & betaalbaar” eet je elke dag verse, voedzame maaltijden, ook nog eens binnen budget. Wie slim koopt en slim kookt, eet elke dag een verse, voedzame en snelle maaltijd binnen budget. Wie goed voor zichzelf zorgt, kan de wereld aan! Bestel het boek nu alvast en ontvang ‘m als eerste.

50x lekker gezond & betaalbaar

€ 17,50
50x lekker gezond & betaalbaar

Jennifer en Sven

Jennifer en Sven zijn de gezichten achter Voedzaam & Snel en houden ontzettend van lekker eten. Maar behalve dat ze graag lekker eten, vinden ze het ook belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Voeding bepaalt namelijk voor een groot deel hoe je je voelt. Ze verdiepen zich al een lange tijd in gezond eten en ze hebben inmiddels ontdekt dat gezond en lekker erg goed samen kan gaan. Maar er is zoveel informatie over voeding te vinden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Ze willen de kennis en ervaring die ze hebben opgedaan delen, zodat je het niet zelf hoeft uit te zoeken. Maar ze willen vooral dat iedereen geniet van eten! Van pure en voedzame producten, die zoveel lekkerder zijn dan de voor ons gefabriceerde zakjes en kant-en-klaar maaltijden die zijn volgestopt met smaakversterkers, zout en suiker, of alle light varianten met kunstmatige suikers. Ze hopen met eenvoudige en gevarieerde recepten iedereen dan ook te inspireren.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kookboek: 50x lekker gezond & betaalbaar

Natuurlijk wil iedereen gezond en lekker koken, al denken veel mensen dat dit erg duur is. Jennifer en Sven bewijzen dat dit niet het geval is. Een gezonde leefstijl kan perfect passen in een druk leven. Ze willen laten zien dat je ook met minder tijd en een kleiner budget voedzaam kan koken en eten. Ze doen gewoon boodschappen in de supermarkt en maken af en toe een uitstapje naar een gezondheidswinkel. Veel van de recepten zijn ook nog eens koolhydraatarm en vrij van suiker.

Ze laten smakelijke alternatieven zien voor de standaard boterham en bedenken lunchgerechten die je makkelijk mee kan nemen naar je werk. Of wat dacht je van heerlijke desserts zonder toegevoegd suiker? Natuurlijk vind je ook een flinke dosis aan recepten voor het diner. We delen alvast onze favorieten!

Shakshuka met courgette en bruine bonen

Je kent misschien wel de klassieke shakshuka, een gerecht dat ooit populair werd door bekende chefs zoals Ottolenghi. Hou je van de klassieker? Dan vind je dit gerecht vast en zeker ook lekker!

> naar het recept: shakshuka met courgette en bruine bonen

Shaksuka met courgette en groene bonen

Burrito’s met kip

Simpel, snel, goedkoop, maar tegelijkertijd zó ontzettend lekker!

> naar het recept: burrito’s met kip

Burrito's met kip

Romige spaghetti met kabeljauw en broccoli

Door de crème fraîche is deze spaghetti extra romig. De kabeljauw en verse broccoli zorgen er ook nog eens voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt met deze fijne maaltijd.

> naar het recept: romige spaghetti met kabeljauw en broccoli

Romige spaghetti met kabeljauw en broccoli

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!