Je hebt er vast wel een fles van thuis staan: olijfolie. Maar weet je ook hoe veelzijdig het is? Het kan je veel meer brengen dan dat scheutje om je groenten in te bakken of die basis van je saladedressing. In dit boek deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. Zo maakt ze er bananenceviche en suikervrije burn cheesecake mee, maar giet ze ook een vleugje olijfolie in haar cocktails en andere Spaans-Aziatisch georiënteerde lievelingsrecepten.

Extra Vierge

Meer gerechten zoals deze?

Extra Vierge
€32,50

Aan de slag met olijfolie?

Zalm gemarineerd in gin tonic

zalm gemarineerd in gin tonic

Crunchy avocadofrietjes met salsa van gegrilde mango

crunchy avocadofrietjes met salsa van gegrilde mango

Burnt cheesecake

burnt cheesecake

Nog niet uitgekookt olijfolie? Probeer ook eens dit driegangenmenu: