
Zeg je winterdip gedag met de de nieuwe editie van Foodies. Gevuld met de mooiste verhalen, de beste tips & tricks én natuurlijk de lekkerste recepten. Ren snel naar de winkel of bestel Foodies Azië online, voordat ‘ie uitverkocht is…
Lees verder na de advertentie
De nieuwste Foodies
Azië€ 7.99- We leren zelf dumplings te maken
- koken gerechten uit Korea
- gaan voor héél veel curry’s
- en nog veel, veel meer!

Foodies Azië
Pak je koffer maar vast in, want in februari gaan we naar Azië! Het is onmogelijk om zo’n groot continent in één magazine te vatten, maar in de nieuwste Foodies vind je van alles wat. We leren zelf dumplings te maken, koken de lekkerste gerechten uit Korea, Maleisië en Japan, gaan voor héél veel curry’s, sluiten af met zoete Aziatische toetjes en nog veel, veel meer.
Do it yourself dumplings
Met de vulling van dumplings, gyoza’s en jiaozi kun je eindeloos combineren. Ze netjes dichtvouwen is nog even een kunstje, maar met deze recepten gaat het je zeker lukken.



Oosterse toetjes
Kokos, pandan, gula djawa… De Aziatische keuken barst van de ingrediënten om heerlijke desserts mee te maken. Maak Japanse soufflépancakes, Vietnamese affogato met gecondenseerde melk en meer.
En verder…
Worden we creatief met instant noedels, brengen we een bezoekje aan de toko, maken we de lekkerste recepten uit de Thaise keuken en meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bestel hier Foodies Azië!
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Onze tips

Snelle vegetarische recepten: 8x lekkere ideeën

Een snelle borrelplank: 3x borrelhapjes

Snelle pasta: 11x recepten die binnen een half uur op tafel staan

Broccoli wokken: 5x snelle recepten

13x snelle salades die je binnen een kwartier op tafel zet

Bestel nu Foodies Italië mét gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.