
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
“Stovember” gaat van start bij Foodies
November komt eraan en deze maand staat bij ons helemaal in het teken van stoven! Of je nu gaat voor Italiaanse runderstoof, mals stoofvlees of toch ouderwetse stoofperen. Je vindt bij Foodies de lekkerste stoofrecepten. En het allerleukste deze maand? Je maakt elke week kans op een prachtige stoofpan van Tefal! Zo kun jij thuis de hele dag je stoofgerecht laten pruttelen en haal je de herfst bij jou in huis. Benieuwd hoe je kans maakt? Houd dan onze website en social media in de gaten!


Lekker griezelen: maak de mooiste Halloween traktaties
Aankomende donderdag, 31 oktober, is het weer zover: Halloween! Of je nu een pompoen gaat uithollen, trick or treat traktaties uitdeelt of een Halloween feestje geeft, bij Foodies vind je voor alle Halloween activiteiten de leukste recepten. Ga lekker de keuken in, met of zonder de kinderen, en maak er je eigen griezelfeestje van. Geen fan van Halloween? Geen probleem! We delen ook de lekkerste pompoenrecepten met je, zodat je toch iets kunt ondernemen met deze oranje vrienden die overal verkrijgbaar zijn.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Lidl uitgeroepen tot “Verskampioen van het jaar”
Lidl is door GfK (GfK Versrapport onderzoek 2024) uitgeroepen tot beste landelijke supermarkt 2024 op het gebied van versproducten. In de onderzochte categorieën behaalde Lidl de eerste plek in de categorie groente & fruit en in brood. Lidl scoort vooral goed op de kwaliteits- en prijsverhouding en op het gebied van ruime keuze staan ze erg hoog. Omdat Lidl dit graag wil vieren, trakteren ze in alle winkels de kinderen op een gratis appeltje tijdens het boodschappen doen.


Vernieuwde hot chili cashews van Johnny Cashew
Fans van de hot chili cashews wilden de noten een tikkie pittiger. ‘U vraagt, wij draaien’, dacht duurzaam notenmerk Johnny Cashew. Het is nog steeds dezelfde lekkere cashew, maar met iets meer bird’s eye chili. De noten van Johnny Cashew komen direct uit Tanzania, waarmee ze al ruim 200.000 transportkilometers bespaarden. Die cashews kopen ze van ruim 1000 Fairtrade-gecertificeerde boeren. Zo worden alle cashews in het land van herkomst verwerkt en komen ze direct naar Nederland, zonder dat derde partijen hier nog invloed op hebben.

Brouwerij ’t IJ lanceert nieuw bier voor 750 jaar Amsterdam
Ter ere van het 750-jarige bestaan van Amsterdam lanceert Brouwerij ’t IJ een speciale variant van hun iconische IJwit genaamd: Mokums Overdreven IJwit. Verliefd als de brouwerij is op onze hoofdstad, overdreef ze flink met hét lievelingsbier van Mokum. “Met 7,50% alcohol en extra toevoegingen van de ingrediënten die IJwit zo karakteristiek maken is dit een bier dat net iets te veel van alles heeft, want daar houden we van in Amsterdam.”
Onze tips

Aan de bak met Foodies: hot cross buns

Deze supermarkt verkoopt de beste én de slechtste pizza margherita

Gratis chocoladereep scoren? Zo doe je dat!

Dit is de enige duurzame gerookte makreel in het schap

Welke bijzondere paaseitjes zijn écht lekker? Wij deden de test

Waarom een Britse brunch precies is wat je nu nodig hebt

Dit is de reden dat iedereen deze maand massaal gaat brunchen

Met deze geur in huis is Pasen compleet
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.