
Butter chicken van Tilda
Lees verder na de advertentie
Heerlijke geuren, prachtige kleuren en natuurlijk onweerstaanbare smaken; dat is de Indiase keuken voor ons. Dit recept voor butter chicken van Tilda doet daar dan ook zeker niet aan af. Alleen al de verschillende aroma’s die zich verspreiden door de keuken terwijl je aan het koken bent zijn reden genoeg om dit recept te maken. Scroll snel naar beneden voor het recept en duik snel de keuken in!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
Echte Indiase smaken, snel op tafel
De Indiase keuken staat bekend om zijn kruidige curry’s, dals en diverse gerechten uit de tandoor. Tilda introduceert nu een aantal mooie maaltijdsauzen, bijgerechten en ook chutneys gebaseerd op authentieke Indiase smaken. Klassiekers, maar ook minder bekende (bij)gerechten, die stuk voor stuk een genot zijn voor de smaakpapillen. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.
Meer over de producten van Tilda
Butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander
Voor dit recept heb je niet veel nodig om een verse en volwaardige maaltijd op tafel te zetten. Minimale input, maar maximaal resultaat. Serveer met basmatirijst en de ook volle yoghurt en geniet volop van de smaken van India.
> naar het recept: butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander
Lees ook:
Geurige lamsbiryani met Tilda
Van basmati tot zilvervliesrijst: het verschil tussen verschillende rijstsoorten
11x onze favoriete Indiase recepten
Onze tips

Waar kun je clotted cream voor gebruiken?

Vegan dessertrecepten: 10x heerlijke plantaardige toetjes

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.





