Butter chicken van Tilda
Heerlijke geuren, prachtige kleuren en natuurlijk onweerstaanbare smaken; dat is de Indiase keuken voor ons. Dit recept voor butter chicken van Tilda doet daar dan ook zeker niet aan af. Alleen al de verschillende aroma’s die zich verspreiden door de keuken terwijl je aan het koken bent zijn reden genoeg om dit recept te maken. Scroll snel naar beneden voor het recept en duik snel de keuken in!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tip!
Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Echte Indiase smaken, snel op tafel
De Indiase keuken staat bekend om zijn kruidige curry’s, dals en diverse gerechten uit de tandoor. Tilda introduceert nu een aantal mooie maaltijdsauzen, bijgerechten en ook chutneys gebaseerd op authentieke Indiase smaken. Klassiekers, maar ook minder bekende (bij)gerechten, die stuk voor stuk een genot zijn voor de smaakpapillen. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.
Meer over de producten van Tilda
Butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander
Voor dit recept heb je niet veel nodig om een verse en volwaardige maaltijd op tafel te zetten. Minimale input, maar maximaal resultaat. Serveer met basmatirijst en de ook volle yoghurt en geniet volop van de smaken van India.
> naar het recept: butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander
Lees ook:
Geurige lamsbiryani met Tilda
Van basmati tot zilvervliesrijst: het verschil tussen verschillende rijstsoorten
11x onze favoriete Indiase recepten
Onze tips
Deze curry recepten wil je vanavond nog maken
6x romantische gerechten voor twee personen
Must-haves: deze producten uit de toko wil je halen
Last-minute valentijnsdiner: makkelijke recepten
Dit zijn de allerlekkerste Vietnamese gerechten
Meer dan kimchi: 12x Koreaanse gerechten
Zo overleef je de winterdip: heerlijke recepten en energieboosters
Wintersport in huis: 7x Oostenrijkse gerechten
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.