Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Butter Chicken van Tilda

Butter chicken van Tilda: snel op tafel

In samenwerking met Tilda
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Butter chicken is een klassieker uit de Indiase keuken. Het gerecht is ontstaan in de iconische restaurants in Oud Delhi, waar de kip werd gegrild in een tandoor (oven) en werd geserveerd in een milde, romige saus van tomaat en boter.

Butter chicken van Tilda

Heerlijke geuren, prachtige kleuren en natuurlijk onweerstaanbare smaken; dat is de Indiase keuken voor ons. Dit recept voor butter chicken van Tilda doet daar dan ook zeker niet aan af. Alleen al de verschillende aroma’s die zich verspreiden door de keuken terwijl je aan het koken bent zijn reden genoeg om dit recept te maken. Scroll snel naar beneden voor het recept en duik snel de keuken in!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Echte Indiase smaken, snel op tafel

De Indiase keuken staat bekend om zijn kruidige curry’s, dals en diverse gerechten uit de tandoor. Tilda introduceert nu een aantal mooie maaltijdsauzen, bijgerechten en ook chutneys gebaseerd op authentieke Indiase smaken. Klassiekers, maar ook minder bekende (bij)gerechten, die stuk voor stuk een genot zijn voor de smaakpapillen. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Meer over de producten van Tilda

Tilda maaltijden

Butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander

Voor dit recept heb je niet veel nodig om een verse en volwaardige maaltijd op tafel te zetten. Minimale input, maar maximaal resultaat. Serveer met basmatirijst en de ook volle yoghurt en geniet volop van de smaken van India.

> naar het recept: butter chicken met kip, verse trostomaten, volle yoghurt en koriander

Butter Chicken van Tilda

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!