Geurige lamsbiryani

Een grote pan gevuld met smaakvolle en kruidige rijst met ontzettend mals lamsvlees, dat is deze geurige lamsbiryani! We maken ‘m het liefst met de jasmijnrijst van Tilda, deze rijst past perfect bij dit feestmaal. Biryani wordt vaak gegeten op speciale feestelijke momenten, dus je mag wat ons betreft best uitpakken als je dit gerecht op tafel zet.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Jasmijnrijst van Tilda

Jasmijnrijst staat ook wel bekend als pandanrijst door zijn heerlijke aromatische geur. De geurige jasmijnrijst van Tilda is perfect om te serveren bij Oosterse gerechten, maar komt eigenlijk in alle gerechten goed tot zijn recht. Door de constante liefde en aandacht bij het oogsten en verwerken is de jasmijnrijst van Tilda de beste in zijn soort. Iets zoets maken met jasmijnrijst? Probeer eens rijstpudding. Heb je een restje koude gekookte jasmijnrijst over? Gebruik het voor gebakken rijst – de licht kleverige korrels scheiden zich wanneer ze opnieuw worden verwarmd.

Meer over rijst van Tilda

Tilda

Lamsbiryani met spicy raita

Trek gekregen? Dat snappen we helemaal! Ga snel aan de slag met dit heerlijke recept en verras je gasten bij het volgende etentje. Heb je nog wat over? De biryani smaakt ook heerlijk als lunch de volgende dag, jaloerse blikken van collega’s gegarandeerd.

> naar het recept: lamsbiryani met spicy raita

Lamsbiryani met spicy raita

Lees ook: