
Everyday Vegan in 30 minuten
Lees verder na de advertentie
Razendsnel, niet duur én superlekker plantaardig eten. Met de vegan recepten uit “Every Day Vegan in 30 minuten” van Lenna Omrani lukt dat elke dag, beloofd.
In “Every Day Vegan in 30 minuten”, het allernieuwste boek van Lenna Omrani, zie je dat plantaardig koken niet alleen supermakkelijk en voor elke portemonnee is, maar ook nog eens razendsnel op tafel staat! Snelle salades, makkelijke burgers en broodjes, stevige stoofgerechten of iets lekkers uit de oven. Dit zijn je nieuwe favorieten voor door de week of in het weekend. Of je nu vegan, vega en flexi bent: ontdek het in deze nieuwe culi-hit van de meeste populaire vegan influencer van het moment.

Lees verder na de advertentie
Lenna Omrani
Lenna Omrani is Nederlands snelst groeiende vegan chef en auteur van diverse kookboeken (die als zoete broodjes over de toonbank vlogen). In 2019 startte zij haar blog als creatieve uitlaatklep om haar passie voor voeding te delen. Met haar overheerlijke plantaardige recepten voor elke dag inspireert en motiveert ze meer dan 100.000 fans om een gezondere en gelukkigere leefstijl te ontwikkelen.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Lees verder na de advertentie
Makkelijk, snel én heel erg lekker
Zoals de titel van het boek je al doet vermoeden, elk recept is binnen 30 minuten klaar. Een belofte die Lenna Omrani waarmaakt, want elk recept dat we kookten stond inderdaad in een handomdraai op tafel. De magie van Lenna? Zorgeloos maakt ze vegan recepten, die niet alleen snel zijn, maar ook nog eens ontzettend lekker. Zo bleven we maar eten van haar rode-pestopasta, die hier al meermaals op het menu heeft gestaan.
Lees verder na de advertentie
Onze favoriete recepten uit Everyday Vegan in 30 minuten
Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we natuurlijk helemaal! Wij delen onze drie favoriete recepten uit “Every Day Vegan in 30 minuten“, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
1. Green goddess-balletjes met muntdip
Lenna Omrani: “Dit was het allereerste recept dat ik testte voor dit nieuwe boek. Ik ben echt dol op falafel, maar wilde ook een variant maken die nog net wat leuker en frisser is. Toen ik met doperwten aan de slag ging, had ik binnen no-time deze heerlijke balletjes getoverd. Geloof me, hier maak je iedereen blij mee!”
> naar het recept: green goddess-balletjes met muntdip
2. Tofu-souvlaki met zelfgemaakte tzatziki
Lenna Omrani: “Dit recept neemt me helemaal terug naar de warme Griekse zomerdagen met de pittoreske dorpjes, zonovergoten stranden en levendige markten. Het uitdenken van deze plantaardige variant was onwijs leuk en uiteindelijk vond ik het perfecte recept!”
3. Rode-pestopasta met aubergine
Lenna Omrani: “De credits voor deze rode pesto, die ik in mijn eerste boek ook al eens gebruikte, gaan naar mijn vriendin Dali van Zonderzooi. De combinatie van de heerlijke pesto met de groenten en de stevige pasta maakt dit recept werkelijk een feestje, maar toch heel voedzaam. Als je nog op zoek bent naar een lekker, makkelijk en snel Italiaans recept, dan is dit mijn nummer een aanrader!”
> naar het recept: rode-pestopasta met aubergine
Lees ook:
Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.





