
Ja, van bouillon kun je soep maken, maar je kunt er zoveel meer mee! De smaakvolle verse bouillons van Aneto kun je zó toevoegen aan je gerecht, waardoor het binnen mum van tijd op tafel staat. Dat bewijzen deze recepten met bouillon wel.
Lees verder na de advertentie
Recepten met bouillon
Waarschijnlijk gebruik je regelmatig bouillon om de lekkerste soepen mee op tafel te zetten, maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt? Zo gebruiken we maar al te graag verse bouillon om risotto perfect te garen, koken we er zelfs onze pasta in en maak je er heerlijke kipdijfilet mee klaar.
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Veelzijdige bouillon van Aneto
Aneto is een Catalaans bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van natuurlijke bouillons. De basisbouillons hebben elk een eigen karakteristieke smaak. Bij de productie worden alleen natuurlijke en verse ingrediënten gebruikt.
De bouillons zijn 100% natuurlijk, hoeven niet aangelengd te worden en zijn direct gereed voor gebruik als basis voor diverse gerechten zoals risotto, soepen en sauzen.

Aan de slag met bouillon
Benieuwd geworden? Ga snel aan de slag met deze drie recepten met bouillon van Aneto en laat je verrassen!

Orzorisotto
In dit recept garen we de risotto langzaam in de groentebouillon van Aneto. Vergeet tussendoor niet goed te roeren, zo zet je de perfecte risotto op tafel.

Kipdijfilet met paprikarijst
Dit recept is niet alleen héél erg lekker dankzij de kippenbouillon, de oven doet ook nog eens het meeste werk voor je.

Chinese rundvleessoep
Wil je deze soep nóg lekkerder maken? Voeg dan wat paddenstoelen zoals enoki of porcini toe aan de soep.
Onze tips

Waar kun je clotted cream voor gebruiken?

Vegan dessertrecepten: 10x heerlijke plantaardige toetjes

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.



