Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Aneto: recepten met bouillon

Recepten met bouillon: briljante bouillon van Aneto

In samenwerking met Aneto
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Ja, van bouillon kun je soep maken, maar je kunt er zoveel meer mee! De smaakvolle verse bouillons van Aneto kun je zó toevoegen aan je gerecht, waardoor het binnen mum van tijd op tafel staat. Dat bewijzen deze recepten met bouillon wel.

Recepten met bouillon

Waarschijnlijk gebruik je regelmatig bouillon om de lekkerste soepen mee op tafel te zetten, maar wist je dat je er nog veel meer mee kunt? Zo gebruiken we maar al te graag verse bouillon om risotto perfect te garen, koken we er zelfs onze pasta in en maak je er heerlijke kipdijfilet mee klaar.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Veelzijdige bouillon van Aneto

Aneto is een Catalaans bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van natuurlijke bouillons. De basisbouillons hebben elk een eigen karakteristieke smaak. Bij de productie worden alleen natuurlijke en verse ingrediënten gebruikt.

De bouillons zijn 100% natuurlijk, hoeven niet aangelengd te worden en zijn direct gereed voor gebruik als basis voor diverse gerechten zoals risotto, soepen en sauzen.

Aneto bouillon

Aan de slag met bouillon

Benieuwd geworden? Ga snel aan de slag met deze drie recepten met bouillon van Aneto en laat je verrassen!

Orzorisotto

Orzorisotto

In dit recept garen we de risotto langzaam in de groentebouillon van Aneto. Vergeet tussendoor niet goed te roeren, zo zet je de perfecte risotto op tafel.

Naar het recept
Kipdijfilet met paprikarijst

Kipdijfilet met paprikarijst

Dit recept is niet alleen héél erg lekker dankzij de kippenbouillon, de oven doet ook nog eens het meeste werk voor je.

Naar het recept
Chinese rundvleessoep

Chinese rundvleessoep

Wil je deze soep nóg lekkerder maken? Voeg dan wat paddenstoelen zoals enoki of porcini toe aan de soep.

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!