1. Mosterdkrieltjes met sjalot en tuinkers
Inpakken & opeten! We gaan vandaag aan de slag met krieltjes. De zoete sjalotjes gaan goed samen met de scherpe mosterd. De pittige tuinkers maakt het geheel af.
2. Savooiekool en shiitakes met sinaasappel, knoflook en komijn
Ken je savooiekool al? Deze supergezonde groente komt oorspronkelijk uit het Middellandse zeegebied en valt direct op door zijn bloemachtige vorm. Wij gebruikten hem in dit heerlijke vegetarische ovengerecht met shiitakes, sinaasappel, knoflook en komijn.
3. Wortels met rozemarijn, geitenkaas, zoetzure rode ui en amandelen
Kleur, kleur en nog eens kleur! Vul je bakpapiertje met oranje wortels en rode ui. Strooi er na het bakken wat geitenkaas en amandelen overheen en klaar is je diner.
4. Prei met tofu, gember en kokos
Dit Aziatische pakketje zorgt voor blije gezichten aan tafel. Haal voor dit vegetarische ovenrecept vooral een goede zwartebonensaus bij de toko.
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: