
4x lekkere vegetarische stoofgerechten boordevol groenten
1. Uienstoof met bier en tijm
Lees verder na de advertentie
Deze overheerlijke uienstoof is het ultieme vegetarische comfortfood. Serveer er een frisse salade bij om het compleet te maken.
2. Rodekoolcurry met kokos en koriander
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Kokos, rode kool én koriander zijn de hoofdrolspelers in dit gerecht. Van dit lekkers krijg je nooit genoeg.
3. Vegaballetjes met zoete aardappels en mierikswortelroom
Een heerlijk vegetarisch stoofgerecht met bite. Heb je onverwacht extra eters? Voeg dan beetgaar gekookte spaghetti toe en verwarm deze kort mee in de saus.
4. Borlottibonen met savooiekool
Misschien wel het grootste voordeel van dit gerecht? Het ruikt meteen super lekker als je de verse gremolata over de warme stoofschotel strooit. Meer weten over borlottibonen? Lees dan onze ingrediëntenguide ‘Wat zijn borlottibonen en wat maak je ermee?‘
Onze tips

Mosselseizoen: 7 recepten die je meteen wilt maken

Dit zijn de lekkerste gerechten met kip

Slaap je slecht van de hitte? Dit moet je vanavond eten (of juist niet)

Zomerse stoofpot: 7x verrassende recepten

Zomerse taarten: 5x lekkere recepten

11x recepten voor zomerse salades: licht & lekker

15x maaltijdsalade recepten: van couscous tot krieltjes

15x snelle salades die je binnen een kwartier op tafel zet
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.