1. Uienstoof met bier en tijm

Deze overheerlijke uienstoof is het ultieme vegetarische comfortfood. Serveer er een frisse salade bij om het compleet te maken.

uienstoof

2. Rodekoolcurry met kokos en koriander

Kokos, rode kool én koriander zijn de hoofdrolspelers in dit gerecht. Van dit lekkers krijg je nooit genoeg.

rodekoolcurry

3. Vegaballetjes met zoete aardappels en mierikswortelroom

Een heerlijk vegetarisch stoofgerecht met bite. Heb je onverwacht extra eters? Voeg dan beetgaar gekookte spaghetti toe en verwarm deze kort mee in de saus.

Vegaballetjes met zoete aardappels en mierikswortelroom

4. Borlottibonen met savooiekool

Misschien wel het grootste voordeel van dit gerecht? Het ruikt meteen super lekker als je de verse gremolata over de warme stoofschotel strooit. Meer weten over borlottibonen? Lees dan onze ingrediëntenguide ‘Wat zijn borlottibonen en wat maak je ermee?

Borlottibonen met savooiekool