4x lekkere vegetarische stoofgerechten boordevol groenten
Advertentie
1. Uienstoof met bier en tijm
Deze overheerlijke uienstoof is het ultieme vegetarische comfortfood. Serveer er een frisse salade bij om het compleet te maken.
2. Rodekoolcurry met kokos en koriander
Kokos, rode kool én koriander zijn de hoofdrolspelers in dit gerecht. Van dit lekkers krijg je nooit genoeg.
3. Vegaballetjes met zoete aardappels en mierikswortelroom
Een heerlijk vegetarisch stoofgerecht met bite. Heb je onverwacht extra eters? Voeg dan beetgaar gekookte spaghetti toe en verwarm deze kort mee in de saus.
4. Borlottibonen met savooiekool
Misschien wel het grootste voordeel van dit gerecht? Het ruikt meteen super lekker als je de verse gremolata over de warme stoofschotel strooit. Meer weten over borlottibonen? Lees dan onze ingrediëntenguide ‘Wat zijn borlottibonen en wat maak je ermee?‘
Onze tips
De beste temperaturen om wijn te serveren
4x glutenvrij bakken met kerst
Fiesta Mexicana! 7 overheerlijke Mexicaanse recepten
Amerikaans eten: dit zijn de klassiekers in Noord-Amerika
10+ borrelhapjes die je van tevoren kunt klaarmaken
Kerst bakken: maak indruk met deze feestelijke recepten
Kerstbrunch recepten: feestelijke ideeën voor de kersttafel
6x de lekkerste recepten met gerookte zalm
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.