1. Pittige linzensalade met halloumi

Ken je halloumi al? Deze bijzondere Cypriotische kaas smelt niet tijdens het bakken, maar wordt lekker stevig en daarnaast krijgt hij een knapperig laagje. In een salade met linzen komt hij bijvoorbeeld helemaal tot zijn recht. Niet voor niets dat dit één van onze favoriete maaltijdsalades voor de winter is!

Maaltijdsalades voor de winter: pittige linzensalade met halloumi

2. Maaltijdsalades voor de winter: Orecchiette-salade met garnalen en feta

Voor garnalen mag je ons altijd wakker maken, maar al helemaal in combinatie met orecchiette, feta en een dressing van zongedroogde tomaat. Een feestje op je bord, snel én ook nog eens erg lekker!

Creëer je eigen stijl met #YouMake!

Creëer je eigen stijl met #YouMake!

Personaliseer nu je Samsung producten, zodat ze passen bij jouw stijl

Maaltijdsalades voor de winter

3. Knapperige koolsalade met kip en pindadressing

Heb je nog restjes gegrilde kip over? Tover ze om tot deze heerlijke koolsalade met pindadressing. Je hebt aan alle kanten winst. No waste en ook nog eens een heerlijke maaltijdsalade voor de winter!

Knapperige koolsalade met kip en pindadressing

4. Maaltijdsalades voor de winter: couscoussalade met bloemkool en zhug

Zhug is een spicy saus uit het Midden-Oosten op basis van onder andere groene peper, knoflook, koriander en peterselie. Lekker om over je couscoussalade te druppelen, om je vingers bij af te likken! Probeer maar eens uit in de winter.

5. Appel-bietensalade met gerookte makreel

Zo makkelijk kan het zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten! Vervang bijvoorbeeld de speltkorrels gerust door je favoriete graan als ze bij jou in de buurt lastig te krijgen zijn. Zo creëer je zelf een heerlijke maaltijdsalade voor de winter!

Appel-bietensalade met gerookte makreel

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: