Snacks om mee te nemen naar school of werk

Je kent het vast, je opent de koelkast en hebt geen idee wat je nu weer mee moet nemen naar school of werk. Die kleffe boterham ken je ondertussen wel, tijd voor iets anders. Wij helpen je met deze heerlijke snacks om mee te nemen naar school of werk. Uitdelen mag, maar hoeft natuurlijk niet…

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Chocolade-pindarepen

Van een goede reep wordt iedereen blij, zeker als ze dan ook nog eens chocolade en pinda’s bevatten. Eén van onze favoriete snacks om mee te nemen naar school of werk. Met dit recept maak je 24 kleine geluksmomentjes, dus deel gerust wat uit aan je collega’s of studiegenoten. Maak je vrienden mee.

> naar het recept: chocolade-pindarepen

chocolade-pindakaasrepen

Snacks om mee te nemen naar school of werk:

Courgette-oudekaasmuffins

Liever iets hartigs? Deze courgettemuffins met oude kaas zijn super makkelijk om te maken én mega lekker. Je kunt ze koud eten, al zijn ze het lekkerste als je ze even kort opwarmt voor de lunch.

> naar het recept: courgette-oudekaasmuffins

Courgette-oudekaasmuffins

Bananenbrood met pecannoten

Dat een banaan je energie geeft wist je waarschijnlijk al. Wij zien hem echter het liefst in een lekker bananenbrood, met bijvoorbeeld noten. Even in plakjes snijden en genieten maar! Gezond, verantwoord én ontzettend lekker. Je collega’s of klasgenoten zullen vast jaloers zijn als je deze snack uit je tas haalt.

> naar het recept: bananenbrood met pecannoten

Bananenbrood met pecannoten

Yoghurt-straciatellacake met sinaasappel

De yoghurt in deze cake geeft hem een aangename zachte structuur. Dat in combinatie met chocolade en sinaasappel is hét recept voor een snack om mee te nemen naar school of werk.

> naar het recept: yoghurt-straciatellacake met sinaasappel

snacks om meenemen werk school

Kaas-spekmuffins

Gek op de combinatie van kaas en spek? Wij ook! Deze hartige muffins worden vast jouw favoriete snack om mee te nemen naar school of werk. Je bent gewaarschuwd, deze heerlijke tussendoortjes gaan je een hoop verlekkerde blikken opleveren…

> naar het recept: kaas-spekmuffins

kaas-spekmuffin

Lees ook: 3x thuiswerklunches waar je collega’s jaloers van worden