Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Bananenbrood met pecannoten

5x heerlijke snacks om mee te nemen naar school of werk

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Altijd last van lekkere trek rond een uur of vier? In plaats van een Snicker uit de automaat te halen, kun je ook thuis een van deze heerlijke recepten voor snacks maken. Deze lekkernijen zijn allemaal makkelijk mee te nemen, dus ideaal om in je tas te stoppen voor je aan een lange dag op werk of school begint.

Snacks om mee te nemen naar school of werk

Je kent het vast, je opent de koelkast en hebt geen idee wat je nu weer mee moet nemen naar school of werk. Die kleffe boterham ken je ondertussen wel, tijd voor iets anders. Wij helpen je met deze heerlijke snacks om mee te nemen naar school of werk. Uitdelen mag, maar hoeft natuurlijk niet…

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Recepten voor candybars: chocolade-pindarepen

Chocolade-pindarepen

Van een goede reep wordt iedereen blij, zeker als ze dan ook nog eens chocolade en pinda’s bevatten. Eén van onze favoriete snacks om mee te nemen naar school of werk. Met dit recept maak je 24 kleine geluksmomentjes, dus deel gerust wat uit aan je collega’s of studiegenoten. Maak je vrienden mee.

Naar het recept

Snacks om mee te nemen naar school of werk:

Courgette-oudekaas muffins

Courgette-oudekaasmuffins

Liever iets hartigs? Denk dan eens aan hartige muffins. Deze courgettemuffins met oude kaas zijn super makkelijk om te maken én mega lekker. Je kunt ze koud eten, al zijn ze het lekkerste als je ze even kort opwarmt voor de lunch.

Naar het recept
Bananenbrood met pecannoten

Bananenbrood met pecannoten

Dat een banaan je energie geeft wist je waarschijnlijk al. Wij zien hem echter het liefst in een lekker bananenbrood, met bijvoorbeeld noten. Even in plakjes snijden en genieten maar! Gezond, verantwoord én ontzettend lekker. Je collega’s of klasgenoten zullen vast jaloers zijn als je deze snack uit je tas haalt.

Naar het recept
Yoghurt-straciatellacake met sinaasappel

Yoghurt-stracciatellacake met sinaasappel

De yoghurt in deze cake geeft hem een aangename zachte structuur. Dat in combinatie met chocolade en sinaasappel is hét recept voor een snack om mee te nemen naar school of werk.

Naar het recept
kaas-spekmuffin

Kaas-spekmuffins

Gek op de combinatie van kaas en spek? Wij ook! Deze hartige muffins worden vast jouw favoriete snack om mee te nemen naar school of werk. Je bent gewaarschuwd, deze heerlijke tussendoortjes gaan je een hoop verlekkerde blikken opleveren…

Naar het recept

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!