1. Tartaar van geroosterde biet met appelkappertjes en burrata
Laat je verrassen door dit overheerlijke vegetarische hapje. Deel vorkjes uit en laat iedereen om beurten proeven. Of voorkom een gevecht om het laatste stukje en geef iedereen een eigen tartaar. Want dit wil je! Geniet van deze recepten voor op de borrelplank.
2. Rilette van warmgerookte zalm
Besmeer je knapperige stokbrood met deze overheerlijke rilette van warmgerookte zalm. Daarmee krijg je een next level borrelhapje. Loopt het water je al in de mond? Wij maken voor de zekerheid nog een extra portie, want dit recept is onweerstaanbaar…
3. Ossenhaascarpaccio met citroenmayonaise en geitenkaas
De carpaccio verdwijnt niet voor niets altijd als eerste van de borrelplank. Het blijft een populair hapje. En dat begrijpen we helemaal! Doordat we variëren met citroenmayonaise en geitenkaas wordt het nét even wat spannender en chiquer. Natuurlijk is de klassieker met pesto en pijnboompitten ook één van onze favorieten.
Meer recepten voor op de borrelplank?
Wil jij deze rilette, tartaar en carpaccio ook graag klaarmaken voor een uitgebreide borrelmiddag? Bestel dan een box met de ingrediënten bij Lindenhoff in Baambrugge. Doe de box tegelijkertijd cadeau aan je vrienden en familie. Als je weet dat je van dezelfde gerechten eet en ‘dezelfde’ persoonlijk gesneden carpaccio straks op je borrelplank hebt liggen, geeft het toch een gevoel van saamhorigheid. Bestel eenvoudig online bij Lindenhoff.nl/borrel. Daarna bezorgen ze de ingrediënten bij jou aan de deur. Wil je het resultaat net zo mooi serveren? Wij gebruikten de borrelplanken van Bowls and Dishes. Kijk eens op bowls-dishes.com voor deze mooie robuuste planken en het stijlvolle Espuma servies.
Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen
Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: