Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
ossenhaascarpaccio

Borreltijd! 3x heerlijke recepten voor op de borrelplank

In samenwerking met Lindenhoff & Bowls and Dishes
Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Het is borreltijd! Verzamel de lekkerste hapjes, goede wijnen en je favoriete mensen voor een borrel met een hoofdletter B.

1. Tartaar van geroosterde biet met appelkappertjes en burrata

Laat je verrassen door dit overheerlijke vegetarische hapje. Deel vorkjes uit en laat iedereen om beurten proeven. Of voorkom een gevecht om het laatste stukje en geef iedereen een eigen tartaar. Want dit wil je! Geniet van deze recepten voor op de borrelplank.

Tartaar van geroosterde biet

2. Rilette van warmgerookte zalm

Besmeer je knapperige stokbrood met deze overheerlijke rilette van warmgerookte zalm. Daarmee krijg je een next level borrelhapje. Loopt het water je al in de mond? Wij maken voor de zekerheid nog een extra portie, want dit recept is onweerstaanbaar…

Rilette van warmgerookte zalm

3. Ossenhaascarpaccio met citroenmayonaise en geitenkaas

De carpaccio verdwijnt niet voor niets altijd als eerste van de borrelplank. Het blijft een populair hapje. En dat begrijpen we helemaal! Doordat we variëren met citroenmayonaise en geitenkaas wordt het nét even wat spannender en chiquer. Natuurlijk is de klassieker met pesto en pijnboompitten ook één van onze favorieten.

ossenhaascarpaccio

Meer recepten voor op de borrelplank?

Wil jij deze rilette, tartaar en carpaccio ook graag klaarmaken voor een uitgebreide borrelmiddag? Bestel dan een box met de ingrediënten bij Lindenhoff in Baambrugge. Doe de box tegelijkertijd cadeau aan je vrienden en familie. Als je weet dat je van dezelfde gerechten eet en ‘dezelfde’ persoonlijk gesneden carpaccio straks op je borrelplank hebt liggen, geeft het toch een gevoel van saamhorigheid. Bestel eenvoudig online bij Lindenhoff.nl/borrel. Daarna bezorgen ze de ingrediënten bij jou aan de deur. Wil je het resultaat net zo mooi serveren? Wij gebruikten de borrelplanken van Bowls and Dishes. Kijk eens op bowls-dishes.com voor deze mooie robuuste planken en het stijlvolle Espuma servies.

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!