1. Tartaar van geroosterde biet met appelkappertjes en burrata

Laat je verrassen door dit overheerlijke vegetarische hapje. Deel vorkjes uit en laat iedereen om beurten proeven, of voorkom een gevecht om het laatste stukje en geef iedereen een eigen tartaar. Ook leuk als voorgerecht voor kerst!

Tartaar van geroosterde biet

2. Rilette van warmgerookte zalm

Besmeer je knapperige stokbrood met deze overheerlijke rilette van warmgerookte zalm. Wij maken voor de zekerheid nog een extra portie…

Rilette van warmgerookte zalm

3. Ossenhaascarpaccio met citroenmayonaise en geitenkaas

De carpaccio verdwijnt niet voor niets altijd als eerste van de borrelplank. Deze variatie met citroenmayonaise en geitenkaas is nét even spannender en chiquer dan de klassieker met pesto en pijnboompitten.

ossenhaascarpaccio

Samen borrelen?

Wil jij deze rilette, tartaar en carpaccio ook graag klaarmaken voor een uitgebreide borrelmiddag? Bestel een box met de ingrediënten bij Lindenhoff in Baambrugge en doe hem tegelijkertijd cadeau aan je vrienden en familie. Weten dat je van dezelfde gerechten eet en ‘dezelfde’ persoonlijk gesneden carpaccio straks op je borrelplank hebt liggen, geeft toch een gevoel van saamhorigheid. Bestel eenvoudig online bij Lindenhoff.nl/borrel en ze bezorgen de ingrediënten bij jou aan de deur. Wil je het resultaat net zo mooi serveren? Wij gebruikten de borrelplanken van Bowls and Dishes, kijk op bowls-dishes.com voor deze mooie robuuste planken en het stijlvolle Espuma servies.

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Fotografie: Sander Damen