
Is het al borreltijd? Nodig al je vrienden en familie uit en zet de oven maar aan. Wij delen de lekkerste recepten om zelf breekbrood te bakken!
Lees verder na de advertentie
Breekbrood bakken
Ga je binnenkort lekker borrelen? Dan mogen de juiste hapjes zeker niet ontbreken. Wat denk jij van een zelfgebakken breekbrood? Met kaas, zalm of salami bijvoorbeeld. Jij kiest jouw favoriete recept om dit weekend nog op tafel te zetten. Breekbrood is gemaakt om te delen, al snappen wij heel goed als je alles liever voor jezelf houdt. Deze recepten voor breekbrood zijn alles wat je nodig hebt om er thuis een feestje van te maken!
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Breekbrood met kaas
Het perfecte tear-en-sharebrood. Kleine broodjes gevuld met cheddar, mozzarella en jalapeño’s die je dipt in je zelfgemaakte smokey tomatensaus.

Pizzabreekbrood
Wie is er niet gek op pizza? Een van onze favoriete recepten voor breekbrood is dan ook deze Italiaanse showstopper. Hier blijf je van eten!

Zalmpaté met briochebolletjes
Een heerlijk gerecht om te serveren bij de borrel of brunch: zalmpaté met briochebolletjes. Geen fan van zalm? Je kunt de paté ook met gerookte makreel maken.

Hartig breekbrood met olijven, salami en kaas
Vul de borrelplank met blokjes kaas, olijven en salami, of stop ze in een heerlijk brood! Bijvoorbeeld met dit recept voor een hartig breekbrood.

Kaas knoflookbroodjes
Ja, dit is écht zo lekker als het eruit ziet. Na één stukje van dit smeuïge breekbrood ben je niet meer te stoppen.
Meer inspiratie?
- Bekijk nog veel meer recepten voor zelf brood bakken
Onze tips

Zonnige smaken: Mexicaans eten voor elke dag

Makkelijke maaltijdsalades: 15x de lekkerste recepten

Zo kun je zelf het perfecte naan brood maken

11x verkoelende zomerse drankjes

Deze makkelijke mocktails maak je in een paar minuten

9x rabarber recepten: van taart tot compote

Wraps met kip: 9x heerlijke recepten

Deze moederdagcadeaus zijn zó lekker dat je ze bijna zelf wilt houden
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.