Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
pizzabreekbrood

Zelf breekbrood bakken: de lekkerste recepten voor bij de borrel

Advertentie

Is het al borreltijd? Nodig al je vrienden en familie uit en zet de oven maar aan. Wij delen de lekkerste recepten om zelf breekbrood te bakken!

Breekbrood bakken

Ga je binnenkort lekker borrelen? Dan mogen de juiste hapjes zeker niet ontbreken. Wat denk jij van een zelfgebakken breekbrood? Met kaas, zalm of salami bijvoorbeeld. Jij kiest jouw favoriete recept om dit weekend nog op tafel te zetten. Breekbrood is gemaakt om te delen, al snappen wij heel goed als je alles liever voor jezelf houdt. Deze recepten voor breekbrood zijn alles wat je nodig hebt om er thuis een feestje van te maken!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
hapjes met kaas Breekbrood met kaas

Breekbrood met kaas

Het perfecte tear-en-sharebrood. Kleine broodjes gevuld met cheddar, mozzarella en jalapeño’s die je dipt in je zelfgemaakte smokey tomatensaus.

Naar het recept
pizzabreekbrood

Pizzabreekbrood

Wie is er niet gek op pizza? Een van onze favoriete recepten voor breekbrood is dan ook deze Italiaanse showstopper. Hier blijf je van eten!

Naar het recept
Zalmpaté met briochebolletjes

Zalmpaté met briochebolletjes

Een heerlijk gerecht om te serveren bij de borrel of brunch: zalmpaté met briochebolletjes. Geen fan van zalm? Je kunt de paté ook met gerookte makreel maken.

Naar het recept
breekbrood

Hartig breekbrood met olijven, salami en kaas

Vul de borrelplank met blokjes kaas, olijven en salami, of stop ze in een heerlijk brood! Bijvoorbeeld met dit recept voor een hartig breekbrood.

Naar het recept
recepten voor borrelbroodjes knoflookbrood

Kaas knoflookbroodjes

Ja, dit is écht zo lekker als het eruit ziet. Na één stukje van dit smeuïge breekbrood ben je niet meer te stoppen.

Naar het recept

Meer inspiratie?

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!