Feestelijke Godfather cocktail

Deze feestelijke Godfather cocktail is gebaseerd op een echte klassieker. Dit is onze gepimpte versie van de retro-cocktail. De smaken van de Godfather cocktail passen perfect bij het dessert. Gebruik voor een steviger drankje wat minder room. Of je drinkt ‘m gewoon lekker zo. Cheers!

cocktails die je vanavond nog wilt maken

Espresso martini

Nog zo’n klassieker: de Espresso Martini. Deze feestelijke cocktail is ook perfect als nagerecht te serveren. Tip van ons: gebruik voor je espresso vers gemalen bonen van goede kwaliteit. Zo krijg je espresso met een mooi crema, wat zorgt voor een goede schuimkraag op je martini. Krijg je alsnog niet zo’n enorme schuimkraag als je dacht? Blijven schudden!

espresso martini

Manhattan Earl Grey

Begin of eindig je avond in stijl met een classy Manhattan Earl Grey met een twist. Deze cocktail op basis van whisky, vermout en bitters krijgt een speciale touch door de zelfgemaakte Earl Grey siroop. En wees gerust, je hoeft geen bartender te zijn om deze cocktail te kunnen maken.

Manhattan Earl Grey feestelijke cocktail

Feestelijke Rémy Martin Sidecar cocktail

Deze klassieke cocktail met cognac, sinaasappellikeur en citroensap staat zo op tafel. Daarnaast is feestelijke cocktail prachtig van kleur. Hiermee maak je gegarandeerd indruk op je gasten! Extra indruk maken? Leer verschillende cocktailtechnieken en de beste tips & tricks van bartender Tess Posthumus.

Rémy Martin Sidecar cocktail

Dark & stormy punch

Het feest is niet compleet zonder een lekkere cocktail. Deze Dark & Stormy punch is een echte winterse cocktail en daarmee perfect voor de feestdagen. Proost dit jaar met een Dark & Stormy Punch gemaakt met bruine rum, gemberbier, ananas en diverse kruiden. Smaakt net zo goed als dat het klinkt: fris en een beetje pittig.

Ideale cocktail voor kerst: Dark and stormy punch and pomegranate and bourbon smash

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: