Vegetarische hapjes

Bij Foodies houden we van borrelen. Wie niet? We maken samen de lekkerste borrelplanken en snacken er op los. Natuurlijk nemen we je graag mee, samen borrelen is veel gezelliger! Zo verzamelden we bijvoorbeeld de vijf lekkerste vegetarische hapjes voor je. Wil je eens iets anders dan de klassieke bitterbal? Lees snel verder en duik de keuken in!

1. Gefrituurde aubergine met tijm-honingvinaigrette

Bereid je aubergine eens anders dan anders door hem te frituren. Daardoor krijgt deze groente net een andere smaak en consistentie. Tijdens het eten van dit smaakvolle vegetarische hapje proef je van de nazomer. Bekijk snel welke vegetarische hapjes we nog meer voor je klaar hebben gezet, het is bovendien borreltijd!

gefrituurde aubergine vegetarische hapjes

2. Filohapjes met kikkererwten en mangochutney

Kikkererwten saai? Absoluut niet. Dit gelaagde lekkers vul je bijvoorbeeld met groenten en maak je af met een lepeltje mangochutney. Heerlijk voor op de borrelplank.

Filohapjes met kikkererwten

3. Zoeteaardappelfriet met halloumi en munt

Verslavend lekker, al zeggen we het zelf. Eigenlijk behoeft dit heerlijke vegetarische hapje geen uitleg. Want zodra jij jouw tanden in het eerste frietje hebt gezet, volgt er nog een. En nog een, en nog een…

Zoete-aardappelchips met halloumi en munt

4. Uienpakora

Tegen krokante uienpakora zegt niemand nee. Zeker niet als je hem kunt dippen in de bijpassende koriander-komkommerraita. Dit is dan ook één van onze favoriete vegetarische hapjes.

5. Vegetarische borrelplank met vega bitterballen

Mag het een beetje meer zijn? Ga dan voor deze vegetarische borrelplank, met die oh zo lekkere bitterballen en crostini’s. Wij zijn er helemaal klaar voor. Laat borreltijd maar beginnen!

vegetarische borrelplank vega bitterbal

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: