
De klassieke VrijMiBo
Lees verder na de advertentie
Het is vrijdagmiddag, je bent bijna klaar om je laptop dicht te klappen en staat al met één been in het weekend. Hoe sluit je de werkweek beter af dan met een klassieke VrijMiBo. Ofwel, een vrijdagmiddagborrel. Zet de drankjes maar vast koud, trek een zak chips open en slinger de frituur maar vast aan, want met deze borrelrecepten kan het weekend pas écht beginnen!
Wil je ook elke week handige kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Deze regio is je nieuwe favoriet voor een culinaire stedentrip
Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
Recepten voor een klassieke VrijMiBo
Bitterballen
Van bitterballen krijg je nooit genoeg. Eerder verzamelden we al een hoop heerlijke recepten voor bitterballen, maar dit is toch wel hét klassieke recept. Is het al vrijdag?
> naar het recept: bitterballen
Gevulde eieren
De meest klassieke Hollandse borrelhap is misschien wel het gevulde ei. We legden al eens uit hoe je gevulde eieren maakt, en met dit recept kan dat zeker niet mislukken.
> naar het recept: gevulde eieren
Selleriesalade op toast
Nóg zo’n klassieker: selleriesalade. Je kunt natuurlijk gewoon een bakje kopen in de supermarkt, maar hij is veel lekkerder als je hem zelf bereidt. Je maakt hem van knolselderij, en serveert hem met grof gehakte walnoten op toast of een geroosterde boterham. En blijft er een restje over? Ideaal als broodbeleg tijdens de lunch de volgende dag.
> naar het recept: selleriesalade op toast
Lees ook:
5x borreltijd: de lekkerste hapjes met kaas
4x lekkere borrelhapjes voor het weekend
Een snelle borrelplank: 3x borrelhapjes
Onze tips

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sunday roast: 7x braadstukken uit de oven

5x bakken met amandelspijs

Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.






