Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
snelle borrelplank

Een snelle borrelplank: 3x borrelhapjes

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Is het al bijna weekend? We kunnen niet wachten tot de eerstvolgende borrel! Jij ook niet? Dan zijn deze drie recepten voor een snelle borrelplank ideaal. Binnen een half uur heb je de lekkerste hapjes klaar, hoef jij alleen nog de drankjes klaar te zetten.

Een snelle borrelplank

Iedere maand stellen wij een borrelplank voor je samen. Deze keer gaan we voor makkelijk & snel met deze drie hapjes die je binnen een half uur op tafel zet. Kortom; met deze recepten zet je een snelle borrelplank op tafel komend weekend!

Ook iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Snelle rillette van gerookte zalm

Rilette is een Frans boerengerecht, vaak een smeersel van vlees wat vergelijkbaar is met klassieke paté. Voor deze snelle borrelplank hebben we een rillette van gerookte zalm gemaakt voor de afwisseling.

> naar het recept: snelle rillette van gerookte zalm

Snelle rillette van gerookte zalm

Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

Wist je dat zachte geitenkaas nóg lekkerder wordt met de zoete smaak van rozijnen? Probeer maar eens uit met dit fijne borrelhapje. Kun je niet wachten om te proeven? Dat komt mooi uit, je hebt nog geen tien minuten nodig voor dit recept.

> naar het recept: zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim

Geroosterde cashews met citroen, tijm en gerookt zout

Door cashewnoten te roosteren krijgen ze nog meer smaak dan je al gewend bent van deze nootjes. Zeker in combinatie met gerookt zout, verse tijm en wat citroen zijn het echte smaakbommetjes.

> naar het recept: geroosterde cashews met citroen, tijm en gerookt zout

Geroosterde cashews met citroen, tijm en gerookt zout

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!