
Is het al bijna weekend? We kunnen niet wachten tot de eerstvolgende borrel! Jij ook niet? Dan zijn deze drie recepten voor een snelle borrelplank ideaal. Binnen een half uur heb je de lekkerste hapjes klaar, hoef jij alleen nog de drankjes klaar te zetten.
Lees verder na de advertentie
Een snelle borrelplank
Een borrelplank bouwen is helemaal niet moeilijk, zeker wanneer je de juiste hapjes uitkiest. Deze keer gaan we voor makkelijk & snel met deze drie borrelhapjes die je binnen een half uur op tafel zet. Kortom; met deze recepten zet je een snelle borrelplank op tafel komend weekend!

Snelle rillette van gerookte zalm
Rilette is een Frans boerengerecht, vaak een smeersel van vlees wat vergelijkbaar is met klassieke paté. Voor een snelle borrelplank maken we een rillette van gerookte zalm.

Zachte geitenkaas met roggebrood-rozijnenkruim
Wist je dat zachte geitenkaas nóg lekkerder wordt met de zoete smaak van rozijnen? Probeer maar eens uit met dit fijne borrelhapje. Kun je niet wachten om te proeven? Dat komt mooi uit, je hebt nog geen tien minuten nodig voor dit recept.

Geroosterde cashews met citroen, tijm en gerookt zout
Door cashewnoten te roosteren krijgen ze nog meer smaak dan je al gewend bent van deze nootjes. Zeker in combinatie met gerookt zout, verse tijm en wat citroen zijn het echte smaakbommetjes.
Meer snelle recepten?
Nu verkrijgbaar:
Op zoek naar nog meer inspiratie voor snelle gerechten? In de nieuwste Foodies:
- 25x recepten binnen een half uur
- ontbijtjes om goed mee te beginnen
- bakken we vlugge zoete gebakjes
- en nog veel, veel meer.

Lees ook:
Onze tips

Spaans borrelen: 3x recepten voor bij de borrel

Thais borrelen: 3x recepten voor borrelhapjes

Mexicaans borrelen: dé perfecte borrelplank

Italiaans borrelen: 3x recepten voor borrelhapjes

De ultieme chocolade-combinaties die je niet zag aankomen

Deze lekkere recepten maak je met de allerbeste tomaten van Mutti

Deze hoofdgerechten voor Pasen stelen de show

Zalm uit de oven: héél veel heerlijke recepten
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.