Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Recepten voor candybars: chocolade-pindarepen

Zoete snacks: 4x recepten voor candybars

Advertentie

Zin in een lekkere zoete snack? De lekkerste candybars maak je lekker zelf. Dit zijn dan ook onze vier favoriete recepten voor candybars!

Recepten voor candybars

Ze liggen niet voor niets in diverse winkels bij de kassa, candybars worden vaak verkocht als een impulsaankoop. Dat begrijpen we helemaal, af en toe heb je gewoon spontaan zin in een zoete snack. Voor alle zoete fans delen we onze vier favoriete recepten voor candybars, zo kun je ze voortaan zelf thuis maken. Goedkoper én ook nog eens een stuk lekkerder!

Pink-lemonadebars

Deze zoete repen kosten maar een uurtje van je tijd, vervolgens heb je meteen een voorraad van 36 stuks. Ideaal om mee te nemen naar werk of school en ook nog eens intens lekker.

> naar het recept: pink-lemonadebars

lemonadebar

Dadel-pistachereep met komijn en sinaasappel

Komijn in een zoete reep? Jazeker! Dit is dan ook niet voor niets een van onze favoriete recepten voor candybars. Doordat je dadels gebruikt in dit recept heb je een minder suiker nodig, de dadels zijn namelijk van zichzelf al behoorlijk zoet.

> naar het recept: dadel-pistachereep met komijn en sinaasappel

pistachereep

Recepten voor candybars:

Kokos-grapefruitbars

In dit recept gebruik je zowel koks als grapefruit, een match made in heaven als je het ons vraagt. Probeer maar eens uit met dit recept voor zelfgemaakte candybars. Eet smakelijk!

> naar het recept: kokos-grapefruitbars

Recepten voor candybars: kokos-grapefruitbars

Chocolade-pindarepen

Dit is misschien wel onze absolute favoriet. De combinatie van chocolade en pinda’s is op zichzelf al hemels, voeg daar nog wat gecondenseerde melk aan toe met volkorenbiscuitjes en je krijgt een resultaat dat misschien wel verslavend lekker is.

> naar het recept: chocolade-pindarepen

Recepten voor candybars: chocolade-pindarepen

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Willem van Santen

Chef & fotograag

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!