Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
mozzarellasticks vega snacks

4x lekkere borrelhapjes voor het weekend

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het weekend mag best gevierd worden met een hapje en drankje. Wil je iets meer dan blokjes kaas en plakjes worst op de borrelplank? Een keertje wat anders? We geven je vier heerlijke borrelhapjes om bij je eerstvolgende borrel te serveren.

Borrelhapjes voor het weekend

Stiekem starten we altijd al op vrijdag met borrelen, bij een echte vrijmibo mogen de snacks natuurlijk niet ontbreken. Ben je ook weleens klaar met altijd maar dezelfde borrelhapjes, of ken je het assortiment uit de supermarkt nu wel uit je hoofd? Dan hebben wij de ideale inspiratie voor je met deze vier recepten voor borrelhapjes voor het weekend.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten voor borrelhapjes:

parmezaankoekjes

Parmezaankoekjes met kummel

Bladerdeeg is altijd goed voor snelle en makkelijke borrelhapjes voor het weekend. Met Parmezaanse kaas en kummel worden deze koekjes lekker hartig. En het huis gaat er heerlijk van ruiken als je ze bakt. Gegarandeerd succes, wij kunnen er niet van afblijven als ze op tafel staan.

Naar het recept
camembert uit de oven

Camembert uit de oven met knoflooktoast

Kaas is baas, daar is geen discussie over mogelijk. Een makkelijk en snel recept, maar oh zo lekker. Verslavend lekker zelfs. Dip die knoflooktoast in de zachte, gesmolten camembert. Groenten en brood lenen zich hier perfect voor. Nu is het pas echt weekend!

Naar het recept
mozzarellasticks vega snacks

Mozzarellasticks met pittige dipsaus

Een gefrituurde snack is onweerstaanbaar bij de borrel. Helemaal met een pittig sausje zoals bij dit recept. Deze mozzarellasticks kun je van tevoren maken en invriezen, extra fijn. Zet de borrelhapjes voor het weekend maar klaar, wij beginnen alvast!

Naar het recept

Nog meer borrelhapjes:

Tex-Mex toast

Tex-Mex toast

Een toastje, ja, maar dan wel met een spicy Tex-Mex topping waar je vrolijk van wordt. Deze borrelhapjes zijn in twintig minuten klaar, ze hoeven alleen even onder de grill. Drankje erbij en de borrel is compleet, proost! Bevallen deze borrelhapjes voor het weekend? Lees hier alles over Mexicaans borrelen.

Naar het recept

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!