Borrelhapjes voor het weekend

Stiekem starten we altijd al op vrijdag met borrelen, bij een echte vrijmibo mogen de snacks natuurlijk niet ontbreken. Ben je ook weleens klaar met altijd maar dezelfde borrelhapjes, of ken je het assortiment uit de supermarkt nu wel uit je hoofd? Dan hebben wij de ideale inspiratie voor je met deze vier recepten voor borrelhapjes voor het weekend.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten voor borrelhapjes:

Parmezaankoekjes met kummel

Bladerdeeg is altijd goed voor snelle en makkelijke borrelhapjes voor het weekend. Met Parmezaanse kaas en kummel worden deze koekjes lekker hartig. En het huis gaat er heerlijk van ruiken als je ze bakt. Gegarandeerd succes, wij kunnen er niet van afblijven als ze op tafel staan.

> naar het recept: parmezaankoekjes met kummel

borrelhapjes voor het weekend: parmezaankoekjes

Camembert uit de oven met knoflooktoast

Kaas is baas, daar is geen discussie over mogelijk. Een makkelijk en snel recept, maar oh zo lekker. Verslavend lekker zelfs. Dip die knoflooktoast in de zachte, gesmolten camembert. Groenten en brood lenen zich hier perfect voor. Nu is het pas echt weekend!

> naar het recept: camembert uit de oven met knoflooktoast

camembert uit de oven

Mozzarellasticks met pittige dipsaus

Een gefrituurde snack is onweerstaanbaar bij de borrel. Helemaal met een pittig sausje zoals bij dit recept. Deze mozzarellasticks kun je van tevoren maken en invriezen, extra fijn. Zet de borrelhapjes voor het weekend maar klaar, wij beginnen alvast!

> naar het recept: mozzarellasticks met pittige dipsaus

borrelhapjes voor het weekend: mozzarellasticks

Nog meer borrelhapjes:

Tex-Mex toast

Een toastje, ja, maar dan wel met een spicy Tex-Mex topping waar je vrolijk van wordt. Deze borrelhapjes zijn in twintig minuten klaar, ze hoeven alleen even onder de grill. Drankje erbij en de borrel is compleet, proost! Bevallen deze borrelhapjes voor het weekend? Lees hier alles over Mexicaans borrelen.

> naar het recept: Tex-Mex toast

Tex-Mex toast

Lees ook: