Parmezaankoekjes met kummel

Bladerdeeg is altijd goed voor snelle en makkelijke borrelhapjes voor het weekend. Met Parmezaanse kaas en kummel worden deze koekjes lekker hartig. En het huis gaat er heerlijk van ruiken als je ze bakt. Gegarandeerd succes, wij kunnen er niet van afblijven als ze op tafel staan.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

parmezaankoekjes

Camembert uit de oven met knoflooktoast

Kaas is baas. Daar is geen discussie over mogelijk. Een makkelijk en snel recept, maar o zo lekker. Verslavend lekker zelfs. Dip die knoflooktoast in de zachte, gesmolten camembert. Groenten en brood lenen zich hier perfect voor. Nu is het pas echt weekend.

camembert uit de oven

Mozzarellasticks met pittige dipsaus

Een gefrituurde snack is onweerstaanbaar bij de borrel. Helemaal met een pittig sausje. Deze mozzarellasticks kun je van tevoren maken en invriezen, extra fijn. Zet de borrelhapjes voor het weekend maar klaar, wij beginnen alvast!

mozzarellasticks

Borrelhapjes voor het weekend: Tex-Mex toast

Een toastje, ja, maar dan wel met een spicy Tex-Mex topping waar je vrolijk van wordt. Deze borrelhapjes zijn in twintig minuten klaar, ze hoeven alleen even onder de grill. Drankje erbij en de borrel is compleet, proost! Bevallen deze borrelhapjes voor het weekend? Lees hier alles over Mexicaans borrelen.

Tex-Mex toast