De klassieke VrijMiBo

Het is vrijdagmiddag, je bent bijna klaar om je laptop dicht te klappen en staat al met één been in het weekend. Hoe sluit je de werkweek beter af dan met een klassieke VrijMiBo. Ofwel, een vrijdagmiddagborrel. Zet de drankjes maar vast koud, trek een zak chips open en slinger de frituur maar vast aan, want met deze borrelrecepten kan het weekend pas écht beginnen!

Wil je ook elke week handige kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Recepten voor een klassieke VrijMiBo

Bitterballen

Van bitterballen krijg je nooit genoeg. Eerder verzamelden we al een hoop heerlijke recepten voor bitterballen, maar dit is toch wel hét klassieke recept. Is het al vrijdag?

> naar het recept: bitterballen

bitterballen

Gevulde eieren

De meest klassieke Hollandse borrelhap is misschien wel het gevulde ei. We legden al eens uit hoe je gevulde eieren maakt, en met dit recept kan dat zeker niet mislukken.

> naar het recept: gevulde eieren

Gevulde eieren

Selleriesalade op toast

Nóg zo’n klassieker: selleriesalade. Je kunt natuurlijk gewoon een bakje kopen in de supermarkt, maar hij is veel lekkerder als je hem zelf bereidt. Je maakt hem van knolselderij, en serveert hem met grof gehakte walnoten op toast of een geroosterde boterham. En blijft er een restje over? Ideaal als broodbeleg tijdens de lunch de volgende dag.

> naar het recept: selleriesalade op toast

Selleriesalade op toast

Lees ook: