1. Bladerdeeg-pompoenrol met geitenkaas

Hoe leuk staat deze rol op tafel? Pompoen en geitenkaas zijn een gouden combinatie. In dit recept worden ze vergezeld door sjalotjes en rozemarijn. Snijd de rol voor het serveren in kleine stukjes en delen maar. Krijg je al trek? Bekijk snel de andere hapjes met kaas!

hapjes met kaas pompoenrol

2. Kaas-knoflookbrood met sriracha

Easy does it bij een van de altijd goed hapjes met kaas! Cheddar en mozzarella delen de spotlight in het recept voor dit heerlijke borrelbrood. Oké, samen met de Thaise chilisaus sriracha dan. Ben je fan van andere soorten kaas? Wissel eens af voor een totaal andere smaakervaring.

kaas-knoflookbrood

3. Quesadilla van pulled pork met cheddar

We <3 quesadilla’s. Je kunt ze met allerlei lekkers vullen, maar deze versie met pulled pork en cheddar moet je echt een keer proberen. Tip: snijd ze met een pizzasnijder in kleine stukken voor het beste resultaat.

Quesadilla van pulled pork met cheddar

4. Kaasfondue uit de oven met aardappel en augurk

Het water loopt ons al in de mond bij het zien van dit lekkers. Officieel is dit hapje met kaas een voorgerecht, maar hoe leuk is het om samen de aardappel in de kaas te dippen? Kaasfondue in het klein!

Kaasfondue uit de oven met aardappel en augurk

5. Hapjes met kaas: breekbrood

Het perfecte tear-en-sharebrood. Kleine broodjes gevuld met cheddar, mozzarella en jalapeño’s die je dipt in je zelfgemaakte smokey tomatensaus. Beter dan dit wordt het niet!

hapjes met kaas Breekbrood met kaas

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: