
Geld maakt niet gelukkig, maar kant-en-klare noedels wel. In deze recepten wordt deze klassieke studentenmaaltijd geüpgraded tot een superlekkere lunch. Zo creëer je met instant noedles instant geluk!
Lees verder na de advertentie
We hebben allemaal wel een zakje instant noedels achterin de kast liggen. Uit de supermarkt of van je laatste tripje naar de toko. Al weten we allemaal wel dat dit niet het beste product is, het wel gewoon heel erg gemakkelijk om in huis te hebben. Je hoeft er namelijk alleen maar wat warm water bij te gieten en binnen een paar minuten is je bakje comfort food al klaar. Maar wist je dat je met een klein beetje extra moeite er nog iets veel beters van kan maken? Dat bewijzen onze recepten met instant noedels wel!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Recepten met instant noedels
In een soep of op een sandwich: met instant noedels kun je zo veel meer dan alleen opwarmen. Met wat extra effort en ingrediënten creëer je instant geluk!

Crispy noedeleieren
Hoe maak je kant-en-klare noedels nog lekkerder? Door ze krokant te bakken in de pan. Gefrituurde noedels zijn in veel Aziatische landen een populaire maaltijd en na het maken van dit recept begrijp je gelijk waarom.

Garnalensando met instant noedels
Heb je de smaak te pakken? Serveer je gefrituurde noedels dan ook eens op een broodje. Dat geeft wat extra bite en maakt je garnalensando nog specialer.

Koreaanse noedelsoep
Van een zakje noedels een écht gerecht maken? Dat doe je met dit heerlijke recept! Met wat groenten en vlees erbij wordt het zo een complete maaltijd.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

Foodies boekenclub: “Noedels” van Emma de Thouars

Comfortfood: 11x Aziatische soep

Getest: dit zijn de beste instant noodles uit de supermarkt

Zo gebruik je verschillende soorten noedels

Vegan ontbijt: 7x de lekkerste recepten

13x recepten met eieren: van omelet tot quiche

Zo bak je de ultieme moelleux au chocolat

Marokkaanse gerechten: deze recepten wil je proberen
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.